Miron bv
Image default
Tweewielers

Een vouwfiets van Brompton is ideaal in de stad of onderweg

Wanneer u veel met het openbaar vervoer reist of in een drukke stad woont of werkt bent u geheid veel reistijd kwijt. Wachten op de bus, het stoplicht en drukke oversteekpaden zijn een alledaagse bezigheid geworden. Wilt u graag wat flexibeler worden en sneller ter plekke zijn? Dan biedt een vouwfiets van Brompton u uitkomst. Dit is een handige en opvouwbare fiets die u eenvoudig voor meerdere doeleinden gebruikt. De fiets is zeer sterk, wendbaar en makkelijk op te vouwen tot een klein pakket. Zo heeft u altijd een fiets bij de hand!

Optimale wendbaarheid en gemak

Een vouwfiets van Brompton zorgt ervoor dat u zich snel en behendig door het verkeer manoeuvreert. De fiets heeft een uitstekend comfort en een optimale wendbaarheid. Doordat de wielen klein zijn, bent u bij stoplichten snel weg. Dit maakt de fiets uitermate geschikt in een drukke stad! Deze handige fiets is ook nog eens ijzersterk. Het stalen frame zorgt ervoor dat de fiets veel kan hebben. In combinatie met de goede anti-lekbanden bent u verzekerd van een vouwfiets waar u iedere dag weer op vertrouwt. Slechts in enkel seconden vouwt u de fiets in elkaar tot een klein pakketje, waardoor u deze overal mee naar toe neemt. Berg de fiets gewoon binnen op. Volledig opgevouwen heeft de fiets namelijk weinig ruimte nodig. Zo plaatst u hem gewoon in de gang of tegen de muur en heeft u er de hele dag zicht op. Wanneer u gebruikmaakt van een Brompton vouwfiets, bespaart u tevens flink wat geld. De korte stukjes met de bus of trein zijn namelijk niet meer nodig, want u heeft deze handige fiets!

Schaf hier uw eigen Brompton vouwfiets aan

Wilt u deze iconische fiets graag aanschaffen, maar zou u daar graag meer informatie over willen ontvangen? Ga dan langs bij ZwaanBikes in Rotterdam. Hier vindt u de mooiste Bromptonshop van de Benelux waar u uw nieuwe fiets gemakkelijk uitzoekt. De winkel is goed bereikbaar en gelegen vlakbij het centraal station in Rotterdam. De medewerkers staan daar zeven dagen per week voor u klaar en voorzien u van passend advies.

https://czwaan.nl