Miron bv
Image default
Bedrijven

Dit is wat je moet weten over kunststofbewerking

Kunststofbewerking is de kracht van Talboom Kunststoffen. Dit bedrijf heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en unieke projecten mogen uitvoeren. Zij onderscheiden zich van anderen, doordat zij flexibel en eerlijk zijn tegenover jou als klant. Daarnaast beschikt dit bedrijf over een team vol vakmensen die met passie en plezier naar hun werk komen. Dit resulteert erin dat opdrachten snel geleverd kunnen worden.

Kunststofbewerking in hedendaagse dingen

Van interieurbouw tot koel- en luchttechniek, iedere branche gebruikt kunststoffen. Talboom Kunststoffen helpt in deze branches bij het realiseren van onderdelen die dienen als afscherming of pipethouders die in het laboratorium gebruikt worden. Als jij het kan verzinnen, kan dit bedrijf het maken. Vaak sta je er niet bij stil dat hetgeen om je heen gemaakt is van kunststof. Echter is een groot deel van de dagelijkse dingen die wij om ons heen zien wel gemaakt door middel van kunststofbewerking. Denk maar eens aan naam- of reclameborden, die verlicht zijn. De naam van het bedrijf of de familie wordt door middel van frezen in de kunststof aangebracht. Kunststof frezen is hierdoor een van de meest voorkomende manieren van kunststofbewerking. Bij het frezen van kunststof wordt er continu een klein laagje kunststof verwijderd, totdat de letter of het voorwerp volledig uit de kunststof is gesneden.

Stuur jouw ontwerp in

Stuur jouw ontwerp in door het contactformulier op de website van talboomkunststoffen.nl/bewerkingen/ in te vullen. Zij zullen aan de hand van jouw wensen een geschikt plan voor je opstellen. In dit plan komt te staan welk type kunststof zij adviseren en in welke varianten de kunststof beschikbaar is. Laat de kunststof frezen en ontvang binnen enkele dagen jouw bestelling op locatie. Dit bedrijf realiseert het graag voor jou. Heb je vragen over kunststofbewerking? Neem dan contact op met hen via de contactgegevens op hun website.