Miron bv
Image default
Woningen

Dé trappenspecialist die uw trap maakt of renoveert

Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen is dé trappenspecialist waar u een trap op maat kunt laten maken. Ze luisteren hierbij naar uw wensen en maken de trap geheel naar wens voor u. Naast dat ze trappen maken, kunt u ook door hen een trap laten renoveren. Ze zorgen er dan voor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien, zonder dat u een hele nieuwe trap hoeft te laten maken.

Hoe renoveert deze specialist uw trap?

Deze trappenspecialist uit Beneden-Leeuwen renoveert uw trap geheel naar uw wensen. Ze plaatsen opdektreden over de treden en het stootbord van uw trap. Deze opdektreden zijn altijd gemaakt van massieve, stevige houtsoorten. Zo bent u altijd verzekerd van een stevige trap. Ze gebruiken onder meer houtsoorten als essen en eiken. Ook is het mogelijk om door hen strips te laten infrezen. Deze antislip-strips zorgen ervoor dat u meer grip heeft op de trap, waardoor de kans op vallen aanzienlijk verkleind wordt. Deze strips zijn leverbaar in diverse kleuren, waaronder wit, bruin en grijs. Heeft u specifieke wensen voor een traprenovatie en wilt u weten of dit mogelijk is bij deze expert? Of wilt u een trap op maat laten maken? Wat uw wens ook is; zij realiseren het graag voor u!

Ontdek wat deze expert in trappen voor u kan betekenen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van traprenovatie? Of wilt u een trap op maat laten maken door deze ervaren trappenspecialist? Wat uw wensen ook zijn; deze specialist denkt graag met u mee en komt graag met u tot de ideale trap die bij de stijl van uw woning past. Gaat u voor een landelijke uitstraling of kiest u liever voor een moderne look? Wat uw woonstijl ook is, de ideale trap laat u maken door Hans Reuser Trappenfabriek.