Miron bv
Image default
Bedrijven

Met vastgoedsoftware van deze specialist maakt u uw werkzaamheden aanzienlijk overzichtelijker

Als u uw werk als vastgoedbeheerder eenvoudiger wilt maken voor uzelf, zult u zonder twijfel veel profijt hebben van vastgoedsoftware. Informant Software uit Wateringen houdt zich al sinds 1990 bezig met de ontwikkeling van zulke software, waarmee u uw gegevens op een eenvoudige manier kunt opslaan en inzien. De online vastgoedbeheer software bestaat uit verschillende modules die u heel eenvoudig kunt combineren.

Combineer verschillende modules met elkaar

Iedere module neemt een ander aspect van vastgoedbeheer op zich. Een aanzienlijk deel van VvE-Management en van het huurbeheer, vooral het financieel en technisch beheer, regelt u met de module Onroerend Goed Beheer. Met de module Informant Financiële Administratie voert u één of meerdere boekhoudingen, en uw facturering regelt u via de module Informant Facturering. Om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert, sluit u een onderhoudscontract bij deze expert af.

Ontdek de voordelen van dit online vastgoedbeheersysteem

U hoeft echt geen technologiekenner te zijn om gebruik te kunnen maken van de vastgoedsoftware van dit bedrijf. Dit geavanceerde systeem is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de software betrouwbaar en heel veilig in gebruik. U regelt er op een toegankelijke manier uw huurbeheer en VvE-management mee. Wanneer u kiest voor deze software voor online vastgoedbeheer, zult u de volgende voordelen ongetwijfeld ervaren:

  • U legt een database vast, waar uiteenlopende gegevens in onder kunnen worden gebracht, onder andere: gegevens over eigenaren, technische details, huurders en foto’s;
  • Met de vastgoedsoftware beheert u onroerend goed van uzelf en van derden;
  • Het programma biedt opties voor financiële en technische zaken;

Verder helpen de gegevens in uw database bij een gemakkelijke verwerking van onder andere betaalopdrachten, automatische incasso’s, aanmaningen en dagafschriften.

Aarzel niet en stel uw vragen direct

Bent u op zoek naar vastgoedsoftware en lijkt de software voor online vastgoedbeheer van Informant Software u geschikt? Neem dan een kijkje op de website van dit gespecialiseerde bedrijf. Daar vindt u meer informatie en contactgegevens van deze specialist, zodat u uw vragen direct kunt stellen. Het team van dit bedrijf helpt u graag verder!