Miron bv
Image default
Electronica en Computers

Dit ICT-platform is speciaal ontwikkeld voor gemeente en burger

Het verzorgen en het onderhouden van de ICT-omgeving van uw gemeente laat u over aan Gemboxx, een ICT-bedrijf voor zowel bedrijven, overheidsinstellingen en burgers. De software zorgt ervoor dat u flexibel, veilig en transparant kunt werken door middel van een digitaal platform. Deze digitale omgeving wordt steeds ontwikkeld dankzij de samenwerking tussen deze specialist en de deelnemende gemeenten en bedrijven die actief willen bijdragen aan een veilige en transparante ICT-omgeving.

Werk samen met dit atypische ICT-bedrijf

Gemboxx is een atypisch ICT-bedrijf dat zich inzet voor een veilige, transparante, goedkope en gebruiksvriendelijke digitale omgeving, zowel voor bedrijven als gemeenten. Wilt u de ICT-werkzaamheden van uw gemeente overlaten aan dit ICT-bedrijf? Draag bij aan het beter maken van Nederland dankzij kwalitatieve ICT. Het samenwerkingsplatform is een resultaat van de samenwerking tussen dit ICT-bedrijf en de gebruikers. Samen werkt iedereen aan het continu verbeteren van de software, zodat deze optimaal werkt voor iedereen die er gebruik van maakt.

De burger staat centraal

De missie van dit ICT-bedrijf is het verbinden van de burger, de gemeente en het bedrijfsleven door middel van een flexibel, veilig en transparant digitaal platform. Deze specialist werkt niet aan de hand van een verdienmodel, maar met een verdeelmodel: iedereen draagt evenveel bij en haalt er ook evenveel uit. De gedachtegang van dit ICT-bedrijf voor een bedrijf of een gemeente is dat publieke dienstverlening ‘van ons allemaal’ is, inclusief de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit hiervan.

Ontdek meer over de mogelijkheden

Wilt u als gemeente of als bedrijf meer informatie over de mogelijkheden voor onze volledige software? Deze specialist vertelt u graag meer. Via de website leest u meer over de visie en de doelstellingen van dit bedrijf. Voor meer informatie over de volledige software voor bedrijven en gemeenten, neemt u contact op met het team. De contactgegevens raadpleegt u via de website.