Miron bv
Image default
Electronica en Computers

Verhoog het vermogen van uw auto met chiptuning

Wilt u het vermogen van uw auto verhogen en tegelijkertijd zuiniger rijden? Dan biedt chiptuning uitkomst. Bij chiptuning wordt het vermogen van de motor van uw auto binnen een veilige marge verhoogd. Het motormanagement van uw auto kent namelijk een aantal vooraf afgestelde kenvelden. Wanneer u een auto koopt is uw auto zo afgesteld dat er sprake is van een ruime veiligheidsmarge. Deze is echter zo ruim dat er vermogen verloren gaat en dat is natuurlijk zonde. Het bedrijf Chip Performance biedt u daarom de mogelijkheid om de topsnelheid van uw auto te verhogen, zonder dat de belasting op de motor toeneemt.

Optimaliseer de chiptuning software van uw auto bij een specialist

Chip Performance is dé specialist in chiptuning en heeft veel ervaring met het aanpassen van verschillende kenvelden van het motormanagement. De volgende kenvelden worden in de meeste gevallen aangepast:

  • De voorontstekingstemperatuur
  • De turbo druk
  • Het lucht-/brandstofmengsel

De gevolgen van deze aanpassingen worden nauw geanalyseerd. Zodra de motortemperatuur omhoog gaat, vindt er weer een aanpassing plaats. Dit proces vindt plaats totdat de motor zo optimaal mogelijk afgesteld is. Daarbij wordt extra thermische belasting vermeden. Uw auto zal aanzienlijk beter rijden en optrekken.

Ontdek wat chiptuning voor uw auto of voertuig kan betekenen

Heeft u interesse in chiptuning? Of bent u benieuwd naar de prestatiewinst die chiptuning u kan opleveren? Neem dan contact op met Chip Performance. De professionals van dit bedrijf geven u graag een deskundig advies. Daarnaast vindt u op de website van Chip Performance een handige tool waarmee u kunt berekenen welke prestatiewinst chiptuning u oplevert. Heeft u een ander voertuig zoals een landbouwmachine, rupskraan, mobiele kraan, shovel of iets dergelijks? Ook dan is deze specialist u graag van dienst. Door middel van agrituning kunt u veel rendement behalen. Wacht dus niet langer en profiteer van de voordelen van chiptuning!

https://www.chipperformance.nl/