Miron bv
Image default
Dienstverlening

Schakel deze ervaren escrow-agent in zodat u altijd bij uw software kunt

Heeft u een eigen bedrijf, en wordt er binnen uw bedrijf gewerkt met bepaalde software? Deze software is dan van groot belang voor het blijven draaien van de werkzaamheden. Wanneer de leverancier tijdelijk niet zou kunnen leveren of in het ergste geval zelfs failliet zou gaan, zou dat een groot probleem opleveren voor uw onderneming. Door een overeenkomst aan te gaan met een ervaren escrow-agent, hoeft u zich daar niet langer druk om te maken. Een escrow-agent, zoals Softcrow uit Almere, slaat broncodes en software veilig op voor u. Wanneer uw softwareleverancier niet meer kan leveren, kunt u altijd bij uw escrow-agent terecht. Zo kan binnen uw onderneming ongestoord verder gewerkt worden.

Wat voor bedrijf u ook heeft: deze specialisten helpen u graag

Het maakt niet uit in welke branche u zich met uw bedrijf bevindt. Deze specialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven in uiteenlopende branches. Denk daarbij aan de overheid, retail, fashion, de financiële sector, woningcorporaties en de zorg. Waar u zich als ondernemer ook mee bezighoudt: u kunt bij Softcrow terecht om uw software te laten beschermen met behulp van een escrow-overeenkomst. In geval van nood wendt u zich tot deze specialist, dan heeft u zonder twijfel toegang tot uw kostbare broncodes en software. U kunt er ook voor kiezen om uw onderneming te laten beschermen tegen ransomware. Dit doet u door regelmatig back-ups te laten maken en deze te laten opslaan. Ook hiervoor rekent u op deze expert.

Bekijk de mogelijkheden op de website van dit bedrijf

Bent u benieuwd naar wat deze specialist voor uw onderneming kan betekenen? Wilt u uw software laten beschermen door een escrow-overeenkomst aan te gaan, of heeft u eerst behoefte aan meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden? Neem in al deze gevallen eenvoudigweg contact met dit bedrijf op. Zij staan u graag te woord en leggen u met plezier uit, wat zij als escrow-agent voor het veiligstellen van uw software kunnen betekenen. U bekijkt de mogelijkheden qua dienstverlening tevens op hun website.