Miron bv
Image default
Telefonie

Zelf een hoesje voor je telefoon of iPad ontwerpen via deze website

Als je in verschillende webshops of winkel geen telefoon hoesje vindt dat volledig naar jouw smaak is, dan maak je deze via de webshop van Xpressing gewoon zelf. Bij dit bedrijf is het mogelijk om zelf online een telefoon hoesje te ontwerpen. Als eerste zoek je het merk en het model van je telefoon en je bepaalt het soort hoesje dat je wilt gebruiken. Dit bedrijf verkoopt hoesjes van onder andere Apple en Samsung. Vervolgens kan het ontwerpproces beginnen. Je kiest als basis een foto, een patroon of een tekst en je maakt een mooi ontwerp in hun ontwerpstudio. Ben je helemaal tevreden? Dan zet je het gekozen en ontworpen hoesje in het winkelmandje en betaal je. Je bestelling wordt binnen vijf werkdagen geleverd.

Een uitgebreid assortiment

Wist je dat je naast een telefoon hoesje ook zelf een hoesje voor je AirPods of iPad kunt ontwerpen bij Xpressing. Bekijk hun webshop en zie voor welke iPads deze hoesjes geschikt zijn. Bovendien kun je hier terecht voor laptop sleeves in verschillende maten. Deze sleeves zijn van binnen gevoerd, zodat ze jouw laptop beschermen tegen krassen en stoten. Je kunt de ontwerpen van je telefoon hoesje, het hoesje voor je iPad, je laptop sleeve én je AirPods hoesje met elkaar combineren. Je kunt er zelfs voor kiezen om de hoesjes van al jouw elektronica te laten bedrukken met hetzelfde ontwerp. Zo valt alles lekker op en ben je je spullen niet snel kwijt.

Bepaal het meest passende hoesje

Bedenk, als je zelf een telefoon hoesje gaat ontwerpen, als eerste wat de belangrijkste functie van jouw hoesje moet zijn. Wil jij je telefoon hoesje ook gebruiken als portemonnee? Kies dan voor een wallet-case waarin je je pasjes kwijt kunt. Als je je telefoon af en toe laat vallen, is een bumper-case of een tough-phone-case een goed idee. Deze hoesjes bieden je telefoon namelijk veel bescherming. Wil je weten wat de eigenschappen zijn van de soorten hoesjes? Neem dan contact met dit bedrijf op door hun contactgegevens te raadplegen op hun website.