Miron bv
Image default
Energie

Komt u in aanmerking voor de SDE++?

Wilt u gaan investeren in zonnepanelen en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de SDE++ subsidie? Dan helpt Loyalty Solar u graag verder. Zij maken een business case voor u, waarin u in een duidelijk overzicht onder andere ziet wat de investering in zonnepanelen u gaat kosten én wat het u uiteindelijk gaat opleveren. Aan de hand van deze business case kunt u zelf de aanvraag voor de SDE++ doen, maar het bedrijf kan dit eventueel ook op zich nemen. Het team ontzorgt u namelijk graag van begin tot eind, zodat u zich gewoon op uw eigen werk of privézaken kunt focussen. U hoort dan vanzelf of u in aanmerking komt voor de SDE++, zodat u op basis hiervan kunt beslissen om wel of niet te gaan investeren in zonnepanelen.

Kies voor duurzame energie

Verkenning, subsidieaanvragen en aanleg van zonnepanelen: Loyalty Solar uit Breda regelt het allemaal voor u. In de afgelopen twaalf jaar heeft het bedrijf al een heleboel opdrachten mogen uitvoeren en geen project was voor hen te groot. Er werden zonnedaken op zorg- en verpleeghuizen, scholen en onderwijsgebouwen en bedrijfspanden en kantoren geplaatst. Velen besparen daarmee op kosten en genereren zelfs extra inkomsten. Door te investeren in zonnepanelen, bent u dus niet alleen onderweg naar een betere wereld, maar geniet u ook van een vollere portemonnee.

U ontvangt persoonlijke aandacht

Bij Loyalty Solar bent u geen nummertje, maar een zeer gewaardeerde klant. Dit merkt u in de service die ze u aanbieden. Natuurlijk hebben de specialisten oog voor techniek, maar uw belang staat ook erg hoog in het vaandel. Wanneer u dus vragen of opmerkingen heeft, staat uw contactpersoon altijd voor u klaar. Wilt u meteen ontdekken wat het bedrijf voor u kan betekenen of wilt u de aanvraag voor de SDE++ meteen uit handen geven? Neem dan contact op met het bedrijf!