Miron bv
Image default
Woning en Tuin

Een picknicktafel uit het ruime assortiment

Bij Rockwood kan je terecht voor een nieuwe picknicktafel. Deze picknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je onder andere keuze uit een picknicktafel van Douglashout of een picknicktafel van grenenhout. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende stijlen. Ga je voor een vierkante picknicktafel? Of heb je misschien meer interesse in een ronde picknicktafel? Dit bedrijf heeft alles wat je zoekt! Ontdek de verschillende stijlen en kies een tafel die bij je past. De tafels zijn geschikt voor verschillende locaties, bijvoorbeeld in de tuin, op het schoolplein, in het park of bijvoorbeeld op grotere locaties, zoals recreatieparken.

Kindvriendelijke picknicktafels

De picknicktafels van dit bedrijf zijn zowel geschikt voor volwassen als voor kinderen. De tafels zijn kindvriendelijk, doordat deze zijn afgewerkt met ronde hoeken. De picknicktafels van dit bedrijf zijn ook te herkennen aan de dikkere balken van de tafel. Dit zijn balken van 40 tot 42 millimeter. Deze balken zorgen voor het stijlvolle en robuuste karakter van de tafel. Elk design is zo goed als vlekkeloos uitgewerkt en zijn eenvoudig te onderhouden. Het personeel van dit bedrijf vertelt je graag alles over de uitgebreide collectie aan picknicktafels die je bij het bedrijf kunt kopen.

Plaats je bestelling of neem contact op

Heb je een picknicktafel uit het assortiment gezocht? Plaats dan direct je bestelling! Je kan ervoor kiezen om de tafel zelf op locatie op te halen. Daarnaast is het ook mogelijk om de tafel te laten bezorgen. Tijdens het bestellen van jouw tafel, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de montageservice. Wanneer je hiervoor hebt gekozen, zullen de medewerkers van dit bedrijf de picknicktafel op locatie voor je in elkaar zetten. Ook wanneer je besluit een tafel in de aanbieding te kopen, kan je gebruikmaken van deze service. Heb je vragen over een van de tafels of wens je graag nog wat meer informatie? Neem dan zeker eens contact met ze op!