Miron bv
Image default
Zakelijke dienstverlening

Spring écht in het oog bij jouw doelgroep met een vloerdisplay

Wil je je product écht laten opvallen bij jouw doelgroep? Dan kan het op maat laten maken van een vloerdisplay al een groot verschil maken. Een vloerdisplay is een handige oplossing als je optimaal gebruik wil maken van de ruimte die je hebt om reclame te maken in een winkel. Een specialist op het gebied van drukwerk en bedrijfsreclame is Van As. Dit is een bedrijf uit Oud-Beijerland dat met en gedreven ontwerpteam jouw wensen vertaalt naar een passend display. Ontdek de mogelijkheden voor jouw reclame!

Dé specialist voor jouw drukwerk

De specialisten van Van As helpen jouw wensen voor het vloerdisplay te vertalen naar een realistisch ontwerp. Geef door wat je wensen zijn voor het kleurgebruik, materiaal en formaat en laat weten welke producten je gaat promoten. Zo maakt het ontwerpteam een inschatting van wat er mogelijk is voor het ontwerp en leveren ze je een eerste schets aan. Na jouw aanpassingen produceren de technische specialisten vervolgens het vloerdisplay die daarna klaar is om in winkels geplaatst te worden. Naast een vloerdisplay kun je bij dit bedrijf ook terecht voor andere vormen van bedrijfsreclame, zoals stickers, kalenders en reclamezuilen. Maak kennis met de specialisten van dit bedrijf en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is!

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze expert

Heb je interesse in het laten maken van bedrijfsreclame door deze specialist? Wil je meer weten over de vloerdisplays die je kunt laten maken of heb je interesse in een van de andere diensten? Neem dan contact op met een van de locaties in Amsterdam of Oud-Beijerland en maak een afspraak. Je bespreekt dan wat je visie is voor het vloerdisplay en Van As beoordeelt vervolgens wat ze voor je kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen of om een samplepakket te bestellen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

https://vanas.nl/