Miron bv
Image default
Bedrijven

Dit bedrijf is een specialist in het heien van palen

Wanneer u constructiewerkzaamheden wilt verrichten, is het zaak dat de grond waarop u bouwt stevig is. De constructie scheurt of verzakt namelijk wanneer de grond te zacht is. Om zachte grond draagkrachtiger te maken, worden er palen de grond in geslagen. Arie Hogendoorn Grondverzet in Ouderkerk aan den IJssel is een specialist in het heien van palen. U heeft bij deze professional ook de mogelijkheid om palen de grond in te laten trillen.

De professionele werkwijze van deze expert

Voordat er constructiewerkzaamheden plaats kunnen vinden, moet vastgesteld worden of er heiwerkzaamheden nodig zijn. Deze expert beslist op basis van het draagvermogen van de grond of dit het geval is of niet. Indien vastgesteld wordt dat er geheid moet worden, bepalen zij hierna de lengte van de heipaal. Vervolgens kan deze paal de grond in geheid of getrild worden. Deze professionals zijn gespecialiseerd in het heien of trillen van stalenbuispalen en houten of betonnen palen. Hun werkgebied strekt zicht uit over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Bij deze professional heeft u diverse mogelijkheden

U heeft bij deze expert de keuze om palen de grond in te heien of te trillen. Daarnaast beschikken zij over machines die in verschillende omstandigheden kunnen werken. Zo hebben zij bijvoorbeeld een miniheistelling die op het water inzetbaar is. Ze beschikken ook over een minigraver voor kleine projecten, een betonnen opzetter voor plaatsen die lastig te bereiken zijn en trilkranen om palen de grond in te trillen. Het trillen van palen veroorzaakt minder geluidsoverlast, maar de grond en het materiaal moet hier uiteraard wel voor geschikt zijn.

Schakel deze specialist in voor al uw grondverzet

Arie Hogendoorn Grondverzet in Ouderkerk aan den IJssel is gespecialiseerd in het heien en trillen van palen. Deze expert heeft de machines en de kennis om in diverse omstandigheden heiwerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kunnen zij zowel stalenbuispalen als houten en betonnen palen de grond in krijgen. Neem contact met ze op om gebruik te maken van hun diensten.

https://www.hogendoornbv.nl/