Miron bv
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed bij deze specialist is veilig én winstgevend

Bent u net als zovelen op zoek naar een veilige en winstgevende manier waarop u uw geld kunt investeren? Dat is vaak geen gemakkelijke combinatie. Sommige investeringen zijn erg risicovol en winstgevend, andere zijn net veilig, maar minder winstgevend. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u uw geld veilig investeren in vastgoed. Lees verder en ontdek wat hun service zo goed maakt.

Gemakkelijke inkomsten

Wilt u geld investeren in vastgoed zonder al te veel te moeten doen? Dat is de droom van iedereen. Center Parcs Vastgoed helpt u graag bij verwezenlijken van deze droom. Zij verkopen vakantiehuisjes in een van hun meer dan 280 domeinen over heel Europa. Deze huisjes worden dan in uw plaats weer door Center Parcs zelf verhuurd. Zij voorzien het onderhoud en regelen alle communicatie met huurders. Het enige wat u hoeft te doen is de formule van inkomsten te bepalen. Wenst u een variabele huur met een percentage op de totale huuromzet? Of verkiest u vaste inkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs gedurende vijftien jaar. Gaat u zelf al eens graag naar uw huisje? Ook dat is mogelijk! U kunt het allemaal bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Kies voor veiligheid

Naast gemak kiest u ook voor veiligheid wanneer u geld gaat investeren in vastgoed bij dit bedrijf. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring en hebben jaarlijks meer dan acht miljoen klanten. Investeren in een vakantiehuisje bij hen is dus zeker een veilige optie. Ze bieden bovendien ook advies op maat aan zodat u een huisje koopt in uw favoriete domein en volgens de formule van inkomsten die u verkiest. Heeft u bepaalde vragen over de mogelijkheden? Wilt u bijvoorbeeld weten of het mogelijk is om te beleggen in een gloednieuw huisje dat nog gebouwd moet worden? Contacteer hen dan vandaag nog en stel hen al uw vragen!