Miron bv
Image default
Bedrijven

Een gietvloer in de badkamer aanbrengen

Heeft u al eens overwogen om een PU of Epoxy gietvloer in de badkamer te plaatsen? Hiermee behaalt u uitstekende resultaten, zonder dat u hier veel voor hoeft te investeren. U heeft er zelf niet eens een professional voor nodig, maar plaatst heel eenvoudig zelf een prachtige strakke vloer. Gietvloeren in de badkamer zijn uitzonderlijk slijtvast en uitermate geschikt voor intensieve belasting. Door de afwerking gaat de vloer jaren mee, zonder dat gebruikssporen zichtbaar worden. U kunt bovendien kiezen uit verschillende soorten gietvloeren, waardoor u een geheel eigen stijl kunt creëren. Wenst u een strakke vloer zonder naden of kieren? Dan is een gietvloer de aangewezen optie.

Producten van uitstekende kwaliteit

Bij Decochip kunt u terecht als u zelfstandig een gietvloer in de badkamer wilt aanbrengen. U kunt kiezen uit een PU of Epoxy gietvloer en kunt dit heel eenvoudig zelf plaatsen. Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u rekenen op de juiste materialen. Er worden standaardoplossingen geboden om de afwerking van vloeren of wanden zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. U beschikt hier over een ruim assortiment aan kwalitatieve producten, die volledig aansluiten bij wat u voor ogen heeft. U kunt zelfs een workshop volgen om precies de fijne kneepjes van het leggen van een gietvloer in de badkamer aan te leren. Een nieuwe vloer is zo eenvoudig aangebracht.

Kies voor een strak design met een gietvloer

Als u kiest voor een PU gietvloer in de badkamer, dan bent u verzekerd van een strak design. Het voordeel van een dergelijke vloer is dat deze kieren of scheuren overbrugt. Vuil kan zich hierdoor niet ophopen en evenmin kan vocht in de onderlagen van de vloer doordringen. Uw vloer blijft aanzienlijk langer in uitstekende conditie en een dergelijke vloer biedt ook voordelen voor het schoonhouden van uw badkamer. Met een dweil beweegt u namelijk heel snel en gemakkelijk over dit strakke oppervlak. U heeft zo lang profijt van het leggen van een gietvloer.