Miron bv
Image default
Bedrijven

Top ledlampen van Led Online

Naast reguliere verlichting verkoopt Led Online ook noodlampen. Bij LED noodverlichting gaat het in de eerste plaats om veiligheid. De veiligheid van de mensen in een bepaalde ruimte. In het geval van calamiteiten kan het zomaar zijn dat de stroom uitvalt. En juist dan moeten bezoekers een gebouw snel kunnen verlaten. Noodlampen zijn er in verschillende soorten en maten. We noemen algemene noodlampen, anti-paniekverlichting die verplicht is voor ruimtes met een oppervlakte van meer dan 60 m2 en vluchtrouteaanduiding lampen die 24/7 branden. Veel noodverlichting beschikt over een ingebouwde accu die zeker een uur achter elkaar moet kunnen branden. De noodlampen met accu die Led Online verkoopt hebben een minimale brandtijd van 3 uur. Soms is er in een gebouw een heel systeem van noodlampen die stuk voor stuk aangesloten zijn op één centrale accu.

Etalage verlichting daar weet het Led Online team alles van. Goede etalagelampen zijn onmisbaar. Een etalage is immers vaak het eerste dat klanten zien. Led Online heeft A-kwaliteit etalage leds in het assortiment: zuinige, duurzame en milieuvriendelijke lampen die uitstekend licht geven. Een voorbeeld is de witte Venezia III led inbouwspot met een dim to warm functionaliteit. De 3 spots zijn afzonderlijk te kantelen en draaien. Het compacte armatuur past prima in grote en kleine etalages. De uitstraling van de lamp is hip en eigentijds. De 12W spots zorgen samen voor 1950 Lumen licht. Nog wat extra technische specificaties van deze Venezia:

–        188 mm hoog, 437 mm lang, 83 mm breed;

–        Lumen / Watt verhouding 54;

–        triac dimbaar;

–        lichtkleur 2200K tot 3000K;

–        kleurweergave >80 CRI;

–        gradenbundel 45 graden;

–        levensduur 30.000 uren.

Op de Venezia III spot krijg je 3 jaar garantie. Led Online heeft ‘m op voorraad. Dit betekent dat je de lamp morgen in huis kan hebben als je vandaag voor 16.00 uur bestelt. Vanzelfsprekend geldt de gratis omruilgarantie van 14 dagen.

Wil je meer weten over de Venezia of over noodverlichting? Led Online beschikt over een klantenservicedienst die je kunt bellen en mailen: 076 – 200 31 33, info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl