Miron bv
Image default
Dienstverlening

Een effectieve en snelle oplossing voor die aanhoudende pijnklachten

Ben jij zwanger en heb je regelmatig last van een pijnlijke onderrug? Voel je je gespannen door die aanhoudende misselijkheid? En lijkt het alsof je benen alsmaar zwaarder worden? Wat denk je van een TENS voor bevalling huren? Of misschien een TENS voor bevalling kopen? Met dit apparaatje kies je voor een veilige en doeltreffende manier van pijnbestrijding. En als je de MaMMaTENS nu koopt, heb je ‘m alvast in huis voor gebruik tijdens en na de bevalling. We leggen uit hoe het werkt.

Al sinds 1950 gebruikt in ziekenhuizen

Het principe van de MaMMaTENS is elektrostimulatie. TENS is de afkorting van Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. De techniek word sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw veelvuldig toegepast door pijnspecialisten in ziekenhuizen. Er is de afgelopen decennia veel wetenschappelijk onderzoek naar verricht en de conclusie is steeds hetzelfde: het werkt! Het apparaat bestaat uit een handzaam kastje met daaraan gekoppeld (via snoertjes) een aantal elektroden. De elektrodepleisters (zelfklevend!) plak je op de pijnlijke plek. Zodra je een van de programma’s start, voel je kleine stroomstootjes op de huid. Het repeterende effect zorgt ervoor dat ook de spieren en zenuwen onder de huid ontspannen. Je voelt een aangename tinteling in plaats van die vervelende pijn. Hoe vaak en hoe lang je de MaMMaTENS gebruikt is aan jou. Sommige mensen hebben baat bij een paar keer per dag een paar minuten. Anderen merken effect bij 1 keer per dag een half uur tot drie kwartier.

Huren of kopen via MaMMaTENS

TENS-apparaten kun je kopen en huren via mammatens.nl. De populairste versies zijn OmniTens XP, Tens Eco 2 en Tenstem. De meeste mensen kiezen voor een huurperiode van 6 weken. De huurprijs ligt tussen de €1 en €2 per dag. Als je besluit te huren krijg je een alles-in-één-pakket waarmee je direct aan de slag kan. Elektroden en snoeren zitten er dus bij. Het borgbedrag van €50,00 wordt teruggestort op het moment dat de TENS weer terug is bij Schwa Medico, het bedrijf achterwww. mammatens.nl.

 

https://www.mammatens.nl/