Miron bv
Image default
Bedrijven

Hoe loopt een dag?

Een leuke percussie workshop in Amsterdam is ontzettend leuk om te doen als kinderfeestje. Je kan zelf kiezen of je wilt dat degene die de workshop geeft met alle materialen bij je aan huis komt of dat je liever met de kinderen op locatie komt. Het is belangrijk dat er op voorhand wordt aangegeven om hoeveel kinderen het gaat, zodat elk kind een eigen percussie instrument kan krijgen. De workshop begint met een korte toelichting en introductie. Er wordt begonnen met basis ritme. Deze pakken de meeste kinderen erg snel op. Er wordt ingespeeld op de dynamiek van de groep. Onzekere kinderen hoeven bijvoorbeeld niet bang te zijn dat ze opeens een solo krijgen.

Voor wie allemaal?

Zodra het basis ritme onder de knie is, wordt de moeilijkheidsgraad wat opgevoerd. Het is de bedoeling dat de kinderen een soort canon effect kunnen creëren. Ook gaan ze verschillende ritmes door elkaar laten lopen. De percussie workshop Amsterdam is voor jong en oud. De ouders zullen dus ook uitgenodigd worden om mee te doen. Zo ontstaat er een geweldige sfeer doordat iedereen samenwerkt. Doordat deze workshop ook geschikt is voor ouderen is het ook een leuke activiteit om te doen met je vriendengroep. We zien ook steeds vaker dat we worden ingehuurd voor activiteiten op de werkvloer. Het is in ieder geval zeker dat muziek verbindt.

Workshops en lessen

Wij bieden de percussie workshop in Amsterdam aan in 2 uur, 4 uur of de gehele dag. Wanneer u bij ons op locatie komt zorgen we dat voor alle deelnemers wat te eten en te drinken is. Als er mensen zijn met allergieën gaan we ervan uit dat dat aan ons wordt doorgegeven. Mocht het zo goed bevallen dat je vaker kennis wilt maken met het instrument dan kan je bij ons een instrument kopen of huren. Wij geven je in de winkel graag advies en laten het je graag uitproberen. Wij bieden naast de percussie workshop in Amsterdam ook muzieklessen aan. Zo kun je steeds beter worden!