Miron bv
Image default
Bedrijven

Dit wil je vastgelegd hebben

Je bruiloft wordt een van de bijzonderste dagen uit je leven, deze wil je dus zeker vast laten leggen door de goede videograaf in Den Haag. Vanaf het opstaan tot dat iedereen naar huis is loopt hij met jullie mee. Hij legt vast hoe je je jurk aan doet, hoe je make-up wordt gedaan, maar ook het feest zelf. Bijvoorbeeld hoe jullie gasten dansen, hoe het buffet eruit ziet, op elk detail wordt gelet. De film moet een impressie worden van hoe jullie dag was. Daarom geeft de videograaf uit Den Haag amper aanwijzingen, zodat alles op beeld natuurlijk is verlopen.

Spontane beelden

Wel kan het zo zijn dat hij jullie een hint geeft of iemand er op wijst dat hij ergens een vlekje of iets dergelijks heeft. Hij doet er alles aan om jullie er zo mooi mogelijk uit te laten zien op beeld. Ook kan hij aangeven dat hij graag iets wil vastleggen, zoals het weggooien van het boeket. Als er iets is wat jullie zeker vastgelegd willen hebben dan is het handig om dat van te voren aan te geven. Zo kan de videograaf uit Den Haag rekening houden met jullie wensen. Wij streven ernaar om dat dan ook zo goed mogelijk te doen.

Aanpassen en opsturen

Het kan helpen om een moodboard te maken zodat die sfeer die jullie in je hoofd hebben zo goed mogelijk na kan worden gebootst. De uiteindelijke montage zal na een aantal dagen klaar zijn. Deze wordt via de mail gestuurd zodat de film zijn kwaliteit behoud. Mochten jullie dan toch nog graag iets aangepast zien dan kunnen jullie dat binnen een week aanvragen. De videograaf uit Den Haag zal dat dan nog bewerken of toevoegen. Zo hebben jullie de perfecte film van jullie trouwdag. De film is dan in jullie bezit dus jullie kunnen hem elk moment afspelen. Zorg dat je hem op een veilige plek in je laptop bewaard zodat die niet verloren kan gaan.