Miron bv
Image default
Dienstverlening

De keuze is reuze bij De Naambordenspecialist

Losse huisnummers kopen, waar kan je dan het beste terecht? Bij de enige echte specialist in naamborden en huisnummers: De Naambordenspecialist. Bij ons kunt u goed slagen voor een huisnummer dat precies past bij uw woning en voordeur. Welke stijl de deur of woning ook heeft, wij hebben zeker weten het juiste bordje voor u in huis. Want met ons ruime aanbod aan huisnummers is er echt niemand die bij ons niet kan slagen.

Eenvoudig online bestellen, snel in huis

Gaat uw keuze uit naar een RVS huisnummerbordje met een moderne look of een emaille huisnummer met een ouderwetse look? Gaat u voor een groot huisnummer omdat u veel ruimte naast de voordeur heeft of is de ruimte naast uw voordeur gering waardoor u moet kiezen voor een kleiner bordje? Alle materialen huisnummerbordjes in alle maten kunnen bij ons besteld worden. Van kunststof tot messing, van hout tot steen en van aluminium tot glas, kies het bordje dat bij het imago van uw huis past.

Een bestelling plaatsen is zo gepiept. Kies als eerste een materiaal uit dat past bij uw woning en uw smaak. Wanneer u het materiaal heeft gekozen is het tijd om het model naar uw smaak uit te zoeken. Nog even de juiste maat bepalen, gegevens invullen en klaar is kees! Bij de meeste huisnummerbordjes die wij verkopen kunt u de kleur van het bordje en/of cijfers zelf bepalen. Ook heeft u keus uit meerdere lettertypes. Als wij uw bestelling binnenkrijgen gaan wij direct voor u aan de slag. Zo goed als elk huisnummerbordje heeft u binnen een paar dagen al in huis. De huisnummerbordjes die met de hand gegoten of beschilderd moeten worden vragen om een iets langere levertijd. U kunt de levertijden per type bordje bekijken op onze website.

Originele bordjes

Naast losse huisnummerbordjes en complete naamborden verkopen wij ook nog diverse bordjes voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan uithangborden voor bij een bedrijf, tal van pictogramborden, aanduiding borden, leuke hartenwens bordjes en dierenpenningen. Bekijk ook eens onze houten naambordjes, welke super leuk staan naast de stal van uw paard, geiten of varkens. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis! Laat u ook verassen door ons enorme assortiment.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/