Miron bv
Image default
Onderwijs

Zakelijk Engels op elk niveau

Zoekt u een taalcursus voor uzelf of collega’s? Dan kunt u niet bij ieder taalinstituut terecht. Wat u nodig heeft is geen algemene taalcursus, maar een training die gericht is op uw branche. Hiervoor kunt u terecht bij The Square Mile, een taalinstituut speciaal voor bedrijven. Bij ons kunt u trainingen zakelijk Engels volgen, maar we bieden ook veel andere talen aan, gericht op verschillende vakgebieden. Onze trainers komen graag in-company cursussen geven. Dit is makkelijker voor u en ook persoonlijker. Komt u liever naar een trainingslocatie, dan is dit natuurlijk geen probleem.

Effectieve snelcursus Duits

Bij The Square Mile kunt u trainingen volgen in vrijwel elke gewenste taal. Onze trainers zijn native speakers uit verschillende landen over heel de wereld. Vaak hebben zij zelf ervaring in een bepaalde branche, wat meerwaarde geeft aan de trainingen. We bieden uitgebreide cursussen, waarbij de lessen verdeeld worden over een langere periode. Maar ook als u binnen korte tijd een taal wilt leren, kunt u rekenen op The Square Mile. Of het nu gaat om een snelle cursus Duits, medisch Frans of zakelijk Pools, wij zorgen voor een effectieve training op maat met voor gewenste resultaat.

Online trainingen bij The Square Mile

Heeft u een druk schema, of reist u veel voor uw werk? Dan kan het prettig zijn om uw trainingen online te volgen. U kunt dan met de trainer afspreken wanneer het u het beste uitkomt. Welke trainingsvorm u ook kiest, u krijgt in alle gevallen een vaste trainer. Deze kan uw voortgang bijhouden en waar nodig persoonlijke begeleiding bieden. Zo krijgt u een cursus van hoge kwaliteit, waar u ook op de lange termijn mee vooruit kunt. Wilt u weten of wij de taaltraining bieden die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.