Miron bv
Image default
Onderwijs

Maak kennis met de leermiddelen voor het basisonderwijs van deze educatieve uitgeverij

Voor kinderen op de basisschool is het erg belangrijk, dat zij op hun eigen tempo aan de slag kunnen gaan met het opdoen van kennis. Wanneer een leerling moeite heeft met lezen, heeft hij of zij ongetwijfeld baat bij extra oefening. Is een kind juist heel goed in rekenen en zijn de reguliere opdrachten te eenvoudig? Dan is het een goed idee om net iets meer uitdaging te bieden. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je de leermiddelen voor het basisonderwijs die bij jouw leerlingen of kinderen passen. Je kunt er niet alleen terecht voor materialen voor lezen, rekenen en schrijven, maar ook voor materiaal met betrekking tot onder andere verkeersveiligheid, creativiteit en Europese talen. De boeken worden aangeboden voor de onder- en bovenbouw, in verschillende moeilijkheidsgraden.

Extra oefenen met digitale leermiddelen: gewoon thuis, op de bank

Vandaag de dag bestaan er veel meer mogelijkheden om te leren dan alleen met behulp van boeken. Zo kunnen basisschoolleerlingen ook met aantrekkelijke online materialen aan de computer aan de slag gaan. Met digitale leermiddelen van deze uitgeverij kunnen kinderen dus niet alleen onder schooltijd, maar ook daarbuiten kennis opdoen, lastige vaardigheden oefenen of juist extra uitdaging vinden. Zo kunnen ze ’s avonds op de bank aan de slag gaan met bijvoorbeeld rekenen of taal, op een tablet of laptop. De experts van deze uitgeverij vertellen je graag meer over de opties met betrekking tot digitale leermiddelen voor het basisonderwijs.

Stel direct een proefpakket samen

Neem contact met Educatieve Uitgeverij Kinheim op, en stel een proefpakket met leermiddelen voor het basisonderwijs samen. Wanneer je voor een specifieke titel kiest, ontvang je alle boeken van één serie. Dan kun je in alle rust bekijken, of de materialen aan je verwachtingen voldoen. Wanneer dat niet het geval is, retourneer je het pakket. Je kunt ook een pakket met verschillende titels samenstellen. Zo’n persoonlijk proefpakket kan echter niet geretourneerd worden. Wanneer je vragen hebt over het aanvragen van een pakket of over specifieke lesmaterialen, staat het team van dit bedrijf graag voor je klaar.

https://www.kinheim.com/