Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Ga voor veiligheid door een motorhelm te kopen

Een motorhelm kopen, is de beste manier om veilig op uw motor te stappen. In Nederland is het dragen van een helm zelfs verplicht, dus het aanschaffen van de juiste helm voor uw gezichtsvorm is van groot belang. Bij een onverhoopt ongeval kan de helm uw leven redden. Tijd om er een aan te schaffen dus! Maar voor welke soort helm kunt u nou het beste gaan? Hieronder zijn alle opties voor u op een rij gezet.

Motorhelm kopen? Dan bent u bij deze winkel aan het juiste adres

Een motorhelm kopen kan bij Van de Kuinder Motoren, een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van motoren en alle benodigdheden voor het rijden op een motor. De motordealer is gelegen in Hilversum, en heeft een groot aanbod aan helmen. In de winkel kunnen alle helmen gewoon gepast worden, zodat u bent verzekerd van de juiste maat. Kijk voordat u naar de winkel gaat al eens op de website naar het aanbod van helmen, om in de winkel beter een keuze te kunnen maken. Uiteraard wordt u hier indien gewenst geholpen door experts.

Ontdek diverse soorten motorhelmen

Voordat u een motorhelm gaat kopen, is het goed om te weten dat er verschillende soorten helmen zijn. Zo bestaan er jethelmen die geen kinstuk hebben, wat een ideale opties is voor wanneer u vaak in de zomer of in warme landen rijdt, een integraalhelm die vooral wordt aangeraden voor mensen die lange en snelle stukken op hun motor rijden, of systeemhelmen, die een soort combinatie is tussen de twee. Hierbij kan het kinstuk worden opengezet, waardoor het bij warm én koud weer een geschikte keuze is. Bij Van de Kuinder Motoren kunt u al deze soorten helmen kopen, aangeboden door gerenommeerde merken van motorhelmen zoals Roof, Scorpion, Schuberth of HJC. Voor welke helm kiest u?

https://www.vandekuinder.nl/