Miron bv
Image default
Bedrijven

Toegankelijke alles-in-één bedrijfssoftware van Shiftbase

Het Shiftbase urenregistratie en personeelsplanning programma is bedoeld voor de meest uiteenlopende branches. Bekende firma’s als Marriott Hotels en de Rabobank gebruiken het dagelijks. Pluspunt nummer 1 van Shiftbase is dat alle informatie voortaan op één plek staan. Online, dus je kunt er altijd bij. Nu moet je nog continu switchen als je zowel bezig bent met het rooster maken, de vakantieplanning als de verlofaanvragen. Dat is verleden tijd zodra je Shiftbase gaat gebruiken. Alle toepassingen en tools zijn onderling verbonden. Dus ook de tijdklok en afzonderlijke personeelsgegevens. Als leidinggevende ben je 24/7 in charge, want je hebt altijd en overal de cijfers bij de hand. De lay-out van het programma past zich aan het apparaat aan waarop jij inlogt; of dat nu pc, laptop, tablet of iPhone is. Die vrije toegang geldt natuurlijk ook voor alle medewerkers. Zij kunnen ook ’s avonds en in het weekend roosterwensen opgeven en vakantiedagen aanvragen in de rooster app. Echt een uitkomst is het Shiftbase dashboard. Daarop zie je in één oogopslag de meest essentiële info staan. De widgets van het dashboard kun je, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes, aan- en uit zetten. Je kunt data opvragen per jaar, kwartaal, maand of week. Zijn er overzichten die je wilt delen met een bepaalde afdeling? Je kunt een en ander als nieuwsbericht met bijlage mailen. Gaat het om iets urgents? Hang er dan een pushbericht aan. Net als je mail is bijvoorbeeld ook Excel eenvoudig te koppelen aan Shiftbase.

Shiftbase heeft drie varianten van het pakket ontwikkeld. Voor nieuwkomers is er het Free Starters Pakket. Gratis inderdaad en bedoeld ter kennismaking. Je kunt alle toepassingen vrijblijvend uitproberen. Bevalt het niet? Even goede vrienden. Bevalt het wel, dan kun je snel overstappen op het Starters Pakket. Dit voldoet voor niet al te grote ondernemingen met max vijf afdelingen. De meeste klanten kiezen echter voor de Premium versie van Shiftbase. Je hebt dan alle flexibiliteit qua aantal medewerkers, afdelingen en teams (geen inlogbeperkingen). Extra features van Premium zijn onder meer: bezetting, budgetbeheer, flexpool, verschillende afwezigheidstypen, open diensten en geavanceerde toeslagen.

https://www.shiftbase.com/nl