Miron bv
Image default
Bedrijven

Een luchtreiniger bestellen voor optimale zuivering van uw woning of pand

Door een luchtreiniger te bestellen, ververst u de lucht van uw woning of pand gedurende de dag. In tegenstelling tot ventilatie door middel van openstaande deuren en ramen, filtert een professionele luchtreiniger deeltjes in de lucht in plaats van deze mee naar binnen te nemen. Zo heeft u niet langer last van onder andere huisstofmijt en pollen. Faton Health produceert luchtzuiveraars voor verschillende ruimtes. Doordat elke luchtreiniger is afgestemd op de oppervlakte van de ruimte en de mate van vervuiling, wordt uw woning of pand optimaal gezuiverd. Schone en efficiënt gereinigde lucht is van groot belang voor de gezondheid. Lees daarom snel verder en ontdek alle voordelen die de systemen van deze aanbieder u bieden.

Van fitnesscentrum tot voedselfabriek: zorg voor gereinigde lucht in elk gebouw

De luchtzuiveraars van Faton Health werken door middel van ionisatie-technologie en een HEPA-filter. Ionisatie zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes in de lucht, zoals virussen en bacteriën, worden verzwaard en gedeactiveerd. Daarnaast zorgt het hoogwaardige HEPA-filter ervoor dat ook de kleinste deeltjes worden verwijderd. Het resultaat is 24 uur per dag zuivere, gereinigde lucht. Naast verlichting van allergieën, hooikoorts en astma, gaat een luchtzuiveraar ongewenste geuren in uw gebouw tegen. Bij het bestellen van de luchtreiniger is het belangrijk deze goed af te stemmen op uw ruimte. Voor een matig tot sterk vervuilde ruimte, zoals een voedselfabriek of industrieel gebouw, is namelijk een ander type luchtzuiveraar nodig om de lucht efficiënt te reinigen dan voor een kantoorpand of fitnesscentrum.

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens het bestellen de juiste luchtreiniger kiest voor uw pand? Neem dan contact op met de medewerkers van Faton Health. Zij helpen u graag met persoonlijk advies. Bovendien vindt u bij de veelgestelde vragen op de website van deze aanbieder uitgebreide informatie over de verschillende systemen. Zo profiteert u snel van schone lucht die vrij is van schadelijke stoffen.