Miron bv
Image default
Bedrijven

Ambachtelijke aardappelchips kopen

Ben jij dol op chips? Dat is goed te begrijpen! Chips is namelijk de snack die bij elke gelegenheid past. Of je nu ’s avonds op de bank zit, een feestje viert of aan het borrelen bent, een zak chips kan niet ontbreken. Bij Boerderij Chips delen ze deze liefde voor chips en bieden ze ambachtelijke aardappelchips aan. De aardappelchips van deze aanbieder wordt gemaakt van hun eigen geteelde aardappelen. Ze worden op de eigen boerderij in de schil gebakken met 100% zonnebloemolie. Zo weten ze de pure en authentieke aardappelsmaak te behouden!

Verse chips die op duurzame wijze wordt gemaakt

De aardappelchips van Boerderij Chips wordt op duurzame wijze geproduceerd. Dit vertaalt zich in het feit dat de energie gedeeltelijk wordt gewonnen uit zonnepalen. Daarnaast wordt onkruid bestreden met een dicht bladerdak én is deze partij aangesloten bij Stichting Veldleeuwerik. Als je dus kiest voor de ambachtelijke aardappelchips van deze aanbieder, kies je ook voor het milieu!

Deze chips past bij iedere gelegenheid

Zoals al gezegd is chips de perfecte snack voor elke gelegenheid. Dit geldt zeker voor de aardappelchips van Boerderij Chips! Laat je gasten de echte aardappelsmaak van deze chips proeven bij de borrel of geniet ervan terwijl je tv ligt te kijken op de bank. Hoe, waar en wanneer je deze chips ook serveert, dat het genieten wordt, is één ding dat zeker is.

Bezoek de dichtstbijzijnde supermarkt en ervaar het zelf

Ben jij benieuwd geworden naar de ambachtelijke aardappelchips van Boerderij Chips? Dan heb je geluk! Deze aardappelchips is namelijk gewoon te koop in de supermarkt bij jou in de buurt. Breng snel een bezoek aan de Jumbo, Albert Heijn of andere supermarkt in de buurt waar ze deze chips verkopen. Ervaar zelf deze chips gemaakt van de allerbeste aardappels, gebakken in 100% zonnebloemolie en bewerkt met de lekkerste kruiden.

https://boerderijchips.nl/