Miron bv
Image default
Dienstverlening

Een kartonnen doos is een echte pretmaker

Kartonnen dozen: iets wat je in het dagelijks leven eigenlijk iedere dag wel voorbij ziet komen. Wanneer u een bakje koffie zit te nuttigen voor het raam in de huiskamer en u ziet een pakketbezorger lopen met – jawel – de welbesprokende kartonnen doos óf wanneer u naar de boekenwinkel gaat en iemand een pakketje op wil sturen… Een leven zonder kartonnen doos is zowat ondenkbaar tegenwoordig. En wat voor mogelijkheden u wel niet heeft met zo’n stuk vierkant…

Knutsel er op los (met uw kind)

Met kartonnen dozen kunt u zich uren vermaken, gegarandeerd. Al helemaal wanneer u beschikt over kinderen. Er zijn namelijk ontelbaar veel mogelijkheden knutsel-ideeën met kartonnen dozen! Tover uw schaar alvast uit het keukenlaatje en laten wij beginnen met het opsommen van een aantal toffe projecten!

– Een winkeltje;

– Een poppenhuis;

– Knikkerbaan;

– Een aquarium (zonder water uiteraard, anders wordt het een natte boel!);

– Kindergitaar, voor de muziekliefhebber;

– Garage met speelgoedauto’s;

– Raamdecoratie, en nog veel meer!

Katten maakt u tevens dolgelukkig

Niet alleen uw kind en uzelf hebben uren lol met een kartonnen doos; uw kat zal daarnaast dolgelukkig zijn met uw nieuwe aanwinst. Gek eigenlijk, al schaft u een onwijs snoesig mandje aan voor uw huisdier (waar hij/zij niet naar om zal kijken, of wellicht na een jaartje. Of drie), toch vindt uw kat een kartonnen doos aanzienlijk veel leuker. Wat blijkt: katten die in bezit zijn van een kartonnen doos voelen zich veiliger, hebben veel minder stress tegenover katten die geen kartonnen doos hebben en zoeken veel sneller contact met mensen. Ook wordt een kartonnen doos gezien als een ideaal warm plekje voor uw kat. ’s Winters zullen ze sneller grijpen naar zo’n doos in tegenstelling tot de zomer, gezien het dan ietwat warmer is.

Pakketje opsturen

Een hedendaagse bezigheid voor sommigen: pakketjes opsturen. Er kan heel wat werk aanzitten, al zou u dat niet zo snel zeggen. Gelukkig kunt u bij zowat iedere boekenwinkel terecht voor een verhuisdoos of inpakdoosje. Vooral online zit u goed, want daar bestaat zelfs de mogelijkheid om een doos op maat te verkrijgen! En stel, u heeft een bedrijf, dan kunt u met een druk op de knop een doos (of meerdere) bestellen met uw bedrijfslogo erop! Handig, toch?

Op zoek naar kartonnen dozen? Bekijk eens de website van Dozenhal!