Miron bv
Image default
Bedrijven

Laat een persoonlijke gedenksteen maken bij deze expert nabij Arnhem om uw dierbare te herdenken

Is er recent een dierbare overleden? Dat is natuurlijk erg vervelend. U wilt dan op uw gemak kunnen rouwen, echter zijn er een hoop dingen die geregeld moeten worden. Denkt u bijvoorbeeld aan de uitvaart en het plaatsen van een persoonlijke gedenksteen. Voor het maken van een grafsteen wilt u het liefst een professional inschakelen, zodat u zeker weet dat de steen aan al uw wensen voldoet. Bij Meijer Natuursteen in Oosterbeek, niet ver van Arnhem, maken ze graag een gedenksteen voor u. Hierbij worden uw wensen serieus genomen en vertaald in een prachtige steen waarmee u de overledene op de juiste wijze herdenkt.

Het ontwerp en het materiaal van de steen bepaalt u helemaal zelf

Een gedenksteen laten maken is niet eenvoudig vanwege het enorme aantal mogelijkheden. Bij Meijer Natuursteen begeleiden ze u daarom op persoonlijke wijze. Deze specialist denkt met u mee en zorgt dat de steen geheel naar uw wens is. Al meer dan 100 jaar maken zij grafmonumenten op maat. In hun assortiment heeft u een ruime keuze. U geeft zelf aan hoe het ontwerp voor de gedenksteen eruit moet zien en welk materiaal uw voorkeur heeft, vervolgens gaan zij aan de slag bij hen in Oosterbeek, nabij Arnhem. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een van de volgende materialen:

  • Cortenstaal
  • Glas
  • Graniet
  • Hout en natuurlijk/ruw materiaal
  • Marmer
  • Rvs

Tevens is het mogelijk om meerdere materialen te combineren. Hierover kunt u het beste in gesprek gaan met een van de medewerkers van Meijer Natuursteen.

Bespreek de mogelijkheden met de specialist

Wilt u graag een gedenksteen laten maken in de omgeving van Arnhem? Dan is dit de specialist die u zoekt. Neem direct contact met hen op en bespreek de mogelijkheden voor het maken van een ontwerp voor een steen op maat. Heeft u vragen over de diensten van dit bedrijf? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website. Hier vindt u tevens een uitgebreid portfolio met stenen die zij eerder hebben gerealiseerd.

https://www.meijer-natuursteen.nl/