Miron bv
Image default
Bedrijven

Een professionele bedrijfsruimte te huur in Zevenaar

Een representatieve bedrijfsruimte huren biedt diverse mogelijkheden voor uw onderneming. Het stelt u bijvoorbeeld in staat om volledig de focus te houden op uw corebusiness. Alle randzaken die ervoor zorgen dat u uw werkzaamheden goed kunt uitvoeren, zijn namelijk geregeld en u hoeft hier niet zelf achteraan. OC de Pelikaan biedt een bedrijfsruimte te huur aan in Zevenaar waarbij alle faciliteiten die u nodig hebt aanwezig zijn. Dit stelt u in staat om in een inspirerende omgeving, samen met andere ondernemers, uw werkzaamheden uit te voeren.

De faciliteiten die aanwezig zijn

De bedrijfsruimte die de specialisten van OC de Pelikaan te huur aanbieden in Zevenaar biedt alle faciliteiten die u zich kunt wensen. Allereerst is de ligging van het pand ideaal. Het ligt namelijk recht tegenover het station van Zevenaar. Dit is perfect voor degene die graag met de trein naar zijn of haar werkt reist. Gaat u liever met de auto? Rondom de bedrijfsruimte die te huur is aangeboden in Zevenaar is meer dan genoeg parkeerruimte voor u en uw gasten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de faciliteiten rondom het pand, maar hoe zit het met de faciliteiten in het pand? Ook dat is uitstekend geregeld. U maakt hier namelijk gebruik van de nodige elektra, zoals een lift, snelle internetaansluitingen en een airco. Daarnaast is er bijvoorbeeld een vergaderruimte, beamer en kopieermachine aanwezig die u te allen tijde kunt gebruiken. Alles wat u nodig denkt te hebben, is aanwezig in deze bedrijfsruimte.

Bezoek het pand nu

Bent u benieuwd naar de bedrijfsruimte die OC de Pelikaan te huur aanbiedt in Zevenaar, nabij Arnhem? Neem dan gerust contact met hen op en plan een rondleiding in. Deze specialisten geven u met alle liefde een uitgebreide rondleiding door het pand, zodat u weet waar u terecht komt wanneer u besluit om de ruimte te huren.

https://www.ocdepelikaan.nl/