Miron bv
Image default
Bedrijven

De plinten op maat passend bij je vloer

Wanneer er een nieuwe vloer in je woning wordt gelegd, zal je zien dat je met veel dingen rekening moet houden. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je een vloer uitzoekt die goed past bij de inrichting  van de woning en daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de prijs, de structuur en de bijkomende kosten die je hebt. Een ander onderdeel dat vaak niet wordt meegenomen in de berekening die iemand zelf maakt, maar wel belangrijk is om in te calculeren en daarnaast ook handig is om te kiezen wanneer er een vloer wordt aangelegd zijn de bijbehorende plinten. Je kunt mooie plinten op maat laten maken. Het uitzoeken van plinten op maat is niet altijd even gemakkelijk, want ook hierin zal je weer een ruime keuze hebben. Je kunt allereerst kiezen voor plinten die dezelfde kleur hebben als dat de vloer is. Dat betekent dat deze goed op elkaar aansluiten en het een mooi geheel wordt. 

Soorten

Naast dat je plinten op maat kunt kiezen van eenzelfde kleur, kan je ook nog kiezen voor plinten met een lage of een hoge rand en is het zelfs mogelijk om een platte plint te bestellen. Hier kan je dan een keuze uit maken wanneer je een vloer bestel, maar ook later is het nog mogelijk om nieuwe plinten te laten plaatsen die goed passen bij je woning. Wat mensen vaak doen is het kiezen voor platte bijpassende plinten, deze zijn immers het meest betaalbaar. 

Plinten

Later wordt er dan gekozen voor hoge plinten, die je ook weer in diverse kleuren kunt bestellen. Dat kunnen hoge witte plinten zijn, maar ook hoge plinten met eenzelfde kleur als de vloer, een andere kleur of een zwarte kleur wordt ook vaak gekozen. Je kan hierin worden geadviseerd, waarna je een goede passende keuze voor de plinten op maat kunt maken.