Miron bv
Image default
Bedrijven

Laat zonwerende folie aanbrengen aan uw ruiten en houd het klimaat binnen optimaal

Wanneer er de hele dag door zon op uw ruiten schijnt, kan het behoorlijk warm worden binnen. Zeker wanneer u thuis werkt en de zon continu staat te fikken is het wellicht tijd om actie te ondernemen. U wilt toch ook een optimaal klimaat binnen behouden? De oplossing daarvoor is zonwerende folie. Dit type folie brengt u eenvoudig aan op uw ruiten en weert vervolgens opwarming door de zon. Maar waar haalt u nu precies dergelijke folie?

Dé specialist op het gebied van diverse soorten folies

Wanneer u zonwerende folie zoekt moet u bij Man Protection zijn. Zij zijn al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van diverse soorten folies. Door folie toe te passen, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Daarnaast blijft het klimaat binnen optimaal en bespaart u tevens op het energieverbruik van de airco. Bovendien is het voor uw meubilair ook geen slecht idee om zonwerende folie van Man Protection aan te schaffen. Het beschermt namelijk uw meubilair en objecten tegen de uv-straling van de zon. Deze spiegelfolies weren namelijk ruim 99% van de schadelijke straling! De folie is zowel bij een hoog- als laagstaande zon werkzaam, waardoor u er het hele jaar door profijt van heeft. Heeft u eenmaal een folie aan uw raam laten monteren dan heeft u er verder ook weinig onderhoud aan. Zo geniet u lange tijd van deze eenmalige investering.

Maak direct een afspraak of vraag naar de mogelijkheden

Bent u nog op zoek naar een passende oplossing voor uw werkruimte of woonhuis om de warmte buiten te houden? Man Protection heeft diverse mogelijkheden op het gebied van licht getinte raamfolies, warmtewerende spiegelfolie en keramische warmtewerende raamfolies. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met hen op en de professionals praten u graag bij. Ook is het mogelijk om direct een afspraak voor montage te maken.

https://www.manprotection.nl/