Miron bv
Image default
Bedrijven

De beste techniek bij Beer pong

Er zijn ontzettend veel manieren om een balletje te gooien bij leuk Beer pong. Echter is het niet altijd ‘dom geluk’ als iemand een paar keer achter elkaar in de cups gooit. Begrijp me niet verkeerd, er zijn veel mensen die geluk hebben bij Beer pong, maar er zijn ook mensen met een goede techniek. Om te beginnen helpt het als het hele team niet te veel gedronken heeft, maar dat is een hoge eis bij een drankspel, dat begrijp ik ook. Het komt erop neer dat je slim jouw team moet samenstellen, ga voor de mensen die nog recht lopen, dat helpt al veel. Dan de tafel, zorg altijd dat je arm achter het begin van de tafel blijft, want valsspelen is echt niet nodig. Vooral voor lange mensen schijnt dit lastig te zijn. Vervolgens is het van belang dat u rekening houdt met de plaatsing van de bekers, dichterbij elkaar is natuurlijk makkelijker bij Beer pong. Het is van belang dat u bovenhands gooit, onderhands winnen is zeldzaam. Wel erg vermakelijk als u het kunt natuurlijk. Bovenhands gooit u het beste in een boogje, niet te hoog. Dan is het de bedoeling dat u recht gooit. Probeer niet te hard te gooien, maar wel te beginnen met de achterste rij. U moet goed nadenken wanneer u de bekers herschikt, uiteindelijk zit er zeker ook een deel strategie in een simpel spelletje als Beer pong. U moet er rekening mee houden dat de meeste mensen veel geoefend hebben, u zult dus zelf ook snel achter elkaar moeten kunnen drinken. Het is van belang dat u dan alsnog rustig blijft gooien. Zodra u te snel of te wild gaat gooien, verklein je jouw kansen om het spelletje Beer pong  te winnen.

Benodigdheden

Voor een goed spelletje Beer pong heb je niet veel nodig. De meest basic versie is tien red cups en een ping pong balletje. Meer is niet nodig, dat zorgt er ook voor dat het altijd gespeeld kan worden. Dat is natuurlijk extra leuk.