Miron bv
Image default
Toerisme

Deze droomplekken zijn in de Ardennen

Ardennen … is een paradijs voor fotografen, dankzij de prachtige natuur in elk seizoen. Oogverblindende rotsen, mysterieuze bossen, turbulente rivieren, weelderige grotten … We hebben een aantal plaatsen geselecteerd waar je op een steenworp afstand van huis prachtige foto’s en video’s kunt maken.

Stel je voor dat je op de berg van Ninglinpo bent

Ninglins Slope is de enige bergrivier in ons land die niet erg vlak is. Onze wandeling van 6 km is slechts een van de mooiste wandelingen in de Ardennen. Deze route voert je langs adembenemende watervallen, via avontuurlijke wandelpaden en talloze beklimmingen in het charmante Tolkienwaardige bos. Je kunt met het hele gezin rond Aywaille en Remouchamps wandelen: de kinderen vinden er verschillende plekken waar dammen gebouwd kunnen worden. Vergeet niet je goede wandelschoenen aan te trekken (dit wordt een pittige klim) … en neem sandalen mee!

De primaire kleuren van de Bayanhan-waterval

De highscore-gebieden zijn het hele jaar door vol wonderen. Om een ​​foto van je dromen te maken, ga je naar de Bayehon-waterval, niet ver van Longfaye (Malediven) in een beschermd natuurgebied. Na een paar dagen slecht weer (de waterval is niet moeilijk in België) liet de 9 meter hoge waterval de meest indrukwekkende indruk achter. Maar vooral de kleur van het water zal je versteld doen staan. De rode reflectie brengt veel mensen in verwarring, maar het is volkomen natuurlijk: het water dat hier stroomt stroomt eerst over rotsen met een hoog ijzergehalte. Daarom is de rode kleur het resultaat van ijzer dat in het water aanwezig is, dat oxideert wanneer het in contact komt met lucht wanneer het uit de rots stroomt. Om bij de waterval te komen volg je onze mountainbikeroute in Oost-Guangzhou.

Terug naar de middeleeuwen in Bouillon

Het kasteel van Bouillon staat op een rotsachtige klif met uitzicht op de bochten en bochten van de Semois. Het kasteel is het hele jaar open voor bezoekers en biedt een aantal bijzonder fascinerende attracties. Stelt u zich de trap van Vauban of de schietgat voor die naar de vallei van de Semois leidt. Voor een mysterieuze sfeer zoals “Game of Thrones”, is het sterk aan te raden om een ​​roofvogelshow te geven en ’s nachts met fakkels te bezoeken. U kunt de modus continu fotograferen gebruiken om roofvogels op het scherm vast te leggen. ‘S Nachts kunt u afwisselend met en zonder flits fotograferen om uw favoriete sfeer te bereiken.

Avontuurlijke en romantische foto’s op de rivier de Horn

De Horn River Valley strekt zich uit tot de regio Verviers. Er zijn veel bruggen en watervallen op dit romantische wandelpad, en het is ook nog eens heel sportief: het is een echt avontuur. De ongerepte vallei heeft zijn reputatie al lang gewonnen: op de belle époque verklaarden de Belgische edelen de vallei “avontuur als Congo”. Het goede nieuws is dat de reis ernaartoe korter en goedkoper zal zijn! Wat is er speciaal aan deze reis? Naarmate de wandeling vordert, worden wegen, valleien en rivieren steeds ruiger.

Ondergrondse video in de Grotten van Hotton

Deze plek, geklasseerd als buitengewoon erfgoed van Wallonië, brengt veel verrassingen in de winkels in een tijdloze sfeer. Afhankelijk van de stijl van je Instafeed leg je een canyon van 30 meter vast met of zonder flits. In het ritselen van de rivierbodem vind je duizenden verschillende vormen en kleuren van rotsformaties (sommige zijn zo dun als gordijnen!). Om er optimaal van te genieten, moet je de Hotton Caves in gepaste kleding bezoeken: het is er altijd koel.

moeilijke wandelingen ardennen

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html