Miron bv
Image default
Bedrijven

Taxi in Veenendaal nodig?

Bent u woonachtig in Veenendaal en heeft u met spoed een taxi nodig? Geen probleem! TaxiTims staat graag voor u klaar. Ook als u op zoek bent naar busvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor een rit naar bijvoorbeeld Schiphol of een andere luchthaven, voor een rit naar het ziekenhuis, na een avondje stappen, na een evenement of als u direct met spoed een taxi nodig heeft. In dat geval streven wij om binnen vijftien minuten bij u op locatie aanwezig te zijn. 

Wat kost een taxi in Veenendaal?

Bent u aan het overwegen om een taxi in Veenendaal in te schakelen maar wilt u eerst graag weten wat dit gaat kosten? Dat begrijpen wij uiteraard bij TaxiTims. Daarom zetten wij graag onze tarieven voor u op een rijtje. Wij hanteren voor personenvervoer met een auto een kilometertarief van €2,35 en een tijdtarief van €0,39 per minuut. Het starttarief voor ons autovervoer is €3,19 en wij vervoeren tot maximaal 8 personen. Wilt u juist liever busvervoer inschakelen van Taxi Tims? Dan rekenen wij een kilometertarief van €2,95 met daarbij een tijdtarief van €0,44 per minuut en een starttarief van €6,49. Echter willen wij benadrukken dat wij €10 extra voorrijdkosten vragen als u ons inschakelt vanaf NS Station de Klomp voor één van de volgende plaatsen: Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel of Lunteren. 

TaxiTims en het Coronavirus

Bij TaxiTims zijn wij uiteraard volledig op de hoogte van de regels die opgesteld door het RIVM en wij vinden het belangrijk om ons hier volledig aan te houden om de veiligheid van onze chauffeurs en onze reizigers te bewaren. Als u met TaxiTims rijdt, willen wij u ervan verzekeren dat u met een veilig gevoel onderweg gaat. Daarom vragen wij iedere reiziger om bij voorhand een mondkapje te dragen. Dit mondkapje moet u vooraf zelf regelen. Ook vragen wij u vooraf te reserveren zodat wij rekening kunnen houden met het aantal personen. Heeft u nog vragen met betrekking tot onze taxiservice en het huidige coronavirus? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, WhatsApp of telefonisch.