Miron bv
Image default
Woning en Tuin

Inbraakwerende sloten nodig, bel een slotenmaker!

Er worden jaarlijks bijna 50.000 woninginbraken gepleegd in Nederland. Naast dat dieven waardevolle spullen meenemen en een ruit intikken is het ook vaak het geval dat het slot geforceerd wordt. Iedereen wil natuurlijk voorkomen dat er bij hem of haar wordt ingebroken, maar hoe doe je dit nu het beste? Op het internet staan enorm veel tips om inbrekers buiten te houden, maar de beste tip die we je kunnen geven is overweeg inbraakpreventie bij een erkende slotenmaker. Hoe dit eruit ziet? Dat lees je hieronder!

Inbraakwerende sloten

Om inbrekers zo goed mogelijk te weren zijn inbraakwerende sloten een must. Ze weren niet alle inbrekers zoals de naam misschien wel suggesteert, maar het vertraagd de inbrekers wel enorm. Waarom dit nu zo goed werkt tegen inbrekers? Inbrekers hebben veel dingen, maar tijd hebben ze zeker niet. Duurt jouw voordeur nu 5 minuten langer om open te krijgen? Dan is de kans groot dat ze het opgeven en niet de kans riskeren om ontdekt en opgepakt te worden. 

SKG-keurmerk sloten

Je hebt verschillende keurmerken die de inbraakvertragende werking van sloten aangeeft. Het SKG-keurmerk is hier de bekendste van. Het SKG-keurmerk biedt 3 verschillende sterrenniveaus voor een slot. Zo kun je 1 ster, 2 sterren of 3 sterren SKG voor een slot vinden. Bij deze keurmerken is het zo dat hoe meer sterren op het slot van toepassing zijn, hoe meer inbraakmethodes het slot vertraagd. Denk je nu, hmm een SKG-keurmerk slot die zou ik wel aan willen schaffen. Bel of mail dan met jouw lokale slotenmaker van Slotenprobleemkwijt. Hij heeft jaren ervaring met inbraakpreventie en kan je advies geven over de beste optie voor jouw huis of bedrijf. Ook kan hij je helpen bij het plaatsen van het slot. 

Tips voor inbraakpreventie

Wil je nu alvast iets doen om het de inbrekers een stuk moeilijker te maken om jouw huis binnen te treden? Dan hebben we voor jou vast de beste tips verzameld bij onze erkende slotenmakers door het hele land.

  • Installeer een alarminstallatie

  • Leg een goede buitenverlichting aan

  • Houdt dure apparatuur uit het zicht 

  • Ga je op vakantie? laat de buren dan op je oprit parkeren

  • Schaf een kluis aan voor dure sieraden en belangrijke documenten

 

https://slotenprobleemkwijt.nl/