Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

U gaat een auto importeren uit Amerika; laat u assisteren

Als u een auto wilt laten importeren uit de USA hangt hier een stevig prijskaartje aan. Denkt u daarbij aan invoerrechten, transportkosten, BTW, BMP-afhandeling plus uiteraard de uiteindelijke aankoopprijs. Auto import vanuit Amerika is zo’n kostbare en gecompliceerde zaak dat het aan te raden is om een professional in de arm te nemen. Kiest u dan ook voor Marlog Car Handling! Zij zijn gespecialiseerd in de wereldwijde import en export van auto’s, motoren, oldtimers en boten van en naar allerlei plaatsen wereldwijd. Voor zowel bedrijven als particulieren staan ze klaar om alle zaken rondom de import of export van deze voertuigen compleet te verzorgen.

Auto import uit Amerika gaat voorspoediger met hulp van een specialist

Naast het regelen van auto import vanuit Amerika kunt u ook bij Marlog Car Handling terecht voor een volledig ontzorgd transportproces. Dit betekent dat zij het gehele proces, van de aanschaf van het voertuig tot de aflevering bij u thuis voor hun rekening nemen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe auto veilig aan zal komen. Daarnaast garanderen zij voor u dat deze levering snel verloopt; zo kunt u razendsnel van uw nieuwe auto genieten. Marlog Car Handling heeft over de afgelopen 20 jaar een groot internationaal netwerk opgebouwd, wat het voor hen vele malen eenvoudiger maakt om een auto te importeren uit de USA. Dit bedrijf is voor een zeer aantrekkelijk tarief in te schakelen. Zo hoeft u zelf dus niets te regelen en bent u vaak ook nog eens voordeliger uit.

Uw persoonlijke offerte aanvragen

Wanneer u een uniek voertuig op het oog heeft en u deze wilt importeren uit de USA, schakelt u Marlog Car Handling in! Hun uitgebreide ervaring met de import van meerdere modellen auto uit Amerika zorgt ervoor dat het volledige importproces van een leien dakje zal gaan. Hun deskundige medewerkers regelen alles tot inde puntjes zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Interesse in de diensten van dit bedrijf? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door telefonisch contact op te nemen met Marlog Car Handling.