Miron bv
Image default
Dienstverlening

Maak uw werknemers bewust van hackers door een phishingtest

Wilt u testen hoe bewust uw medewerkers zijn van cyberaanvallen door een phishingtest te doen? Dan kan ConanDoyle u helpen! Dit specialistische bedrijf heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van bedrijven tegen hackers. Zij zijn gevestigd in Wateringen, waar zij met een team vol ervaren mensen iedere dag bedrijven helpen.

Controleer uw beveiligingssystemen met een phishingtest

Met het versturen van een phishingtest test ConanDoyle hoe uw medewerkers omgaan met een phishingmail. Daarnaast meten zij meteen hoe uw beveiligingssysteem reageert op de e-mail. Aan de hand van de uitslagen van de test maken de specialisten van dit bedrijf een overzicht voor u in de vorm van een rapportage. Hierin leest u terug op welke vlakken er nog ruimte is voor verbetering. Het regelmatig uitvoeren van een phishingtest is goed voor de bewustwording van uw medewerkers. Hackers creëren iedere dag nieuwe manieren waarop zij mensen proberen te hacken. Zeker als de e-mail in een bedrijfsorganisatie wordt verstuurd is het heel aannemelijk dat het veilig is. Helaas is dit niet zo en is het des te beter om uw bedrijf goed te beveiligen tegen hackers. Dit bedrijf uit Wateringen heeft specialisten in dienst die voor uw bedrijf de kwetsbare punten in het beveiligingssysteem kunnen verbeteren. Zo wordt uw bedrijf beter beschermt tegen aanvallen van buitenaf. Zij bieden beveiliging op verschillende manieren, zo kunnen zij diverse systemen installeren en deze bundelen in een Security Operations Center. Hier voeren zij regelmatig testen uit om te zien of de beveiliging tegen hackers nog goed genoeg is. Daarnaast informeert dit bedrijf u graag over de manieren waarop u zelf kunt bijdragen aan het verbeteren van de beveiliging. Denk hierbij aan regelmatig uw wachtwoorden veranderen, het gebruik van een virusscanner of firewall.

Neem contact met hen voor meer informatie

Bent u benieuwd naar welke uitslagen er uit een phishingtest komen? Laat dan een persoonlijke test maken. ConanDoyle helpt u graag bij het verbeteren van de beveiliging tegen hackers. Voor meer informatie over hun diensten kunt u contact met hen opnemen.

https://www.conandoyle.eu/nl/gesimuleerde-phishing-test