Miron bv
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf plaatst uw airco in Maastricht met kennis van zaken

Heeft uw bedrijf tijdens de warme periode last gehad van een stijgende temperatuur op de werkvloer? Overweeg dan een airco voor uw kantoorpand in Maastricht of zelfs in Weert. Colson levert in beide steden en zelfs daarbuiten de beste service en vakkennis op het gebied van airconditioning en koeltechnieken. Het bedrijf is daarnaast aangesloten bij de NVKL. Hiermee waarborgt het bedrijf dat zij functioneren volgens alle voorgeschreven wetgevingen. Daarnaast bent u als klant gewaarborgd voor eventuele tekortkomingen in de overeenkomst. 

Bij deze experts vindt u deskundig advies en goede service

De producten die geleverd worden door dit bedrijf reiken verder dan enkel airco’s. Voor iedere vorm en formaat van koelcel, vriescel of zelfs wijnklimaatkast is dit bedrijf te benaderen. Het bedrijf heeft enkel de best geschoolde koeltechnici in dienst waardoor u er verzekerd van bent dat al uw wensen ingewilligd kunnen worden. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg op het gebied van koeltechnieken en airconditioning. Vanuit de vestiging in Maastricht leveren de medewerkers uw koelsysteem of airco zelfs tot regio Weert. Na plaatsing kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract aan te gaan. Wanneer dit wordt afgesloten, maakt u aanspraak op een vijf jarige garantie op uw apparatuur. Het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar en streeft ernaar om u als klant binnen 24 uur te bezoeken.

Neem contact op met dé specialist op het gebied van airco’s

Of u nu een airco zoekt voor uw bedrijfspand in Weert of Maastricht, of u heeft een goede koelcel nodig voor uw restaurant; bij Colson werken de beste specialisten die u van goed advies en apparatuur voorzien. Wilt u een airco of koelsysteem laten plaatsen door een erkend leverancier in koeltechniek en luchtbehandeling? Dan moet u bij deze experts zijn. Kijk op de website voor alle mogelijkheden en vul het contactformulier in! Deze professionals gaan graag voor u aan de slag.