Miron bv
Image default
Dienstverlening

U kiest uit verschillende heerlijke pizza’s bij deze Italiaan in Delft

Wilt u met uw partner, gezin of collega’s uit eten? Dan is het belangrijk dat u een restaurant kiest dat veel keuze heeft. Italiaans eten is een allesvriend en de traditioneel bereide gerechten van La Fontanella zijn gegarandeerd een succes bij uw gezelschap. Deze Italiaan in Delft biedt u verschillende soorten gerechten aan, van salades tot pasta’s. De specialiteit van deze experts zijn verrukkelijke pizza’s. Trakteer uzelf en uw gezelschap op een avondje authentiek Italiaans genieten.

De verschillende gerechten bij deze professional

U heeft bij deze Italiaanse pizzeria de keuze uit allerlei traditioneel bereide gerechten. Zo geniet u bijvoorbeeld van diverse salades met vis, vlees of groenten. Daarnaast kiest u bij deze specialist uit verschillende pasta’s. Er zijn verschillende pastasoorten beschikbaar met verschillende ingrediënten, zoals een uitvoering met pikante saus, een met zeevruchten of een met vier verschillende kaassoorten. De specialiteit van deze professionals is de pizza. De pizza’s worden bereid in een traditionele pizzaoven. Houd u van pikant? Dan is de pizza grandiosa of de pazza iets voor u. Zoekt u een optie met vis? Probeer dan de pizza pescatore of de pizza al salmone. Er zijn ook vegetarische opties beschikbaar, zoals de pizza funghi. Bij deze Italiaan in Delft is er dus voor ieder wat wils, ongeacht de dieetwensen van u en uw gezelschap. Deze experts horen ook graag of ze rekening dienen te houden met allergieën, zodat ze een gerecht kunnen aanpassen. Zo kan iedereen genieten. Voor de zoetekauwen in uw gezelschap zijn er diverse typisch Italiaanse desserts beschikbaar. Van tiramisu tot heerlijk schepijs; bij deze Italiaan in Delft heeft u keuze genoeg.

Geniet plaatselijk of thuis van deze pizza’s

U kunt plaatsnemen in het sfeervolle restaurant, maar het is ook mogelijk om thuis van pizza’s te genieten. Bij deze Italiaan in Delft geniet iedereen. Dankzij het uitgebreide menu vindt iedereen iets naar hun smaak. Boek daarom direct uw tafel of bel deze Italiaan in Delft om uw bestelling thuis te laten bezorgen.