Miron bv
Image default
Dieren

Paarden fokken in NL bij een ervaren stal

Bent u op zoek naar een manege in NL voor het fokken van paarden? Wilt u bijvoorbeeld een merrie laten dekken of bent u op zoek naar interessant fokmateriaal? Stal Hexagon is dan een uitstekende partij om in te schakelen. Dit is een manege die jaren geleden startte met het ontwikkelen van foklijnen. Dit heeft geresulteerd in diverse succesvolle stammen en verschillende Grand Prix-successen in zowel binnenland als buitenland. De manege heeft tegenwoordig diverse hengsten en merries op stal staan die over fantastisch fokmateriaal beschikken. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!

Fokmateriaal van de beste kwaliteit

Stal Hexagon is een echte expert binnen NL op het gebied van paarden fokken. Zij brachten onder andere de succesvolle Ella-, Dinde- en Mandastam voort en lieten al tientallen paarden uitkomen in de Grand Prix. Deze stal selecteert haar fokmateriaal op diverse eigenschappen. Zo kijken ze naar motorische vaardigheden en een werkwillig karakter. Als u interesse heeft in het laten fokken van paarden in NL dan biedt deze stal diverse mogelijkheden. Zo hebben ze diverse dekhengsten op stal staan of bieden ze de mogelijkheid om paardensperma op te sturen, zodat u uw merrie kunstmatig kunt insemineren. Naast de mogelijkheden voor het fokken van paarden heeft deze stal ook een uitgebreid trainingscentrum voor ruiters en paarden. Zij bieden hier een topsportklimaat aan met als doel om jonge ruiters en paarden klaar te stomen voor een succesvolle carrière.

Maak kennis met deze professionals binnen de paardensport

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van Stal Hexagon? Wilt u bijvoorbeeld meer te weten komen over het fokken van paarden bij deze manege? Of heeft u interesse in het trainingsprogramma om uw succeskansen binnen de paardensport te vergroten? Neem dan gerust contact met ze op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Zij helpen u graag met deskundig advies over de paardensport.