Miron bv
Image default
Dieren

Koop uw hondenfietsmand online

Uw trouwe viervoeter verdient alleen het allerbeste! Daarom begrijpt Kleineblaffers goed dat u producten voor uw kleine hond het liefst koopt bij een webshop die in deze doelgroep gespecialiseerd is. De mensen achter deze webshop vonden dat er vóór Kleineblaffers nog geen webshop voor enkel kleine honden bestond, daarom dat zij hiermee begonnen. U koopt in deze webshop kwalitatief hoogstaande producten voor een betaalbare prijs. U kiest bovendien uit een uitgebreid assortiment. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar, zoals geperst voer een graanvrij voer voor een hond met allergieën. Ook heeft u keuze uit een variatie aan merken die nat voer en droogvoer verkopen. Bovendien koopt u hier zelfs speciaal voer voor uw puppy.

Samen onderweg

Wilt u uw kleine hond meenemen in de auto of op de fiets? Dan is het een goed idee om eens te kijken in het online assortiment van Kleineblaffers. U vindt hier zowel een bijrijdersstoel voor uw kleine hond voor in de auto, als een hondenfietsmand. U bevestigt deze hondenfietsmand gemakkelijk aan uw stuur, zodat uw hond goed kan rondkijken en u uw hond in de gaten kan houden. Bovendien heeft u keuze uit diverse manden. Zo is er in deze webshop een waterdichte hondenfietsmand te koop, die u ook gebruikt als boodschappenmand. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een mand met een metalen kooiconstructie, zodat uw hond niet uit de mand springt.

Alleen de beste service

De medewerkers van deze webshop staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over hun producten. U neemt eenvoudig contact met ze op door de contactgegevens op hun website te raadplegen. Bestelt u producten voor meer dan € 50,-? Dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Bovendien is het mogelijk om bij deze webshop uw bestelling online te volgen, zodat u weet waar uw pakketje zich bevindt.

https://kleineblaffers.nl/