Miron bv
Image default
Dienstverlening

Middels zwakke elektrische stroompjes uw pijn bestrijden

Heeft u al wel eens gehoord van Tens pijnbestrijding? Tens is een afkorting van Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Eenvoudig en kort uitgelegd betekent dit dat zachte en zwakke elektrische stroompjes door de huid worden toegediend. Deze pijn bestrijdende behandeling wordt ook wel zenuwstimulatie genoemd. Tens pijnbestrijding richt zich op het verminderen van pijn en is inzetbaar bij chronische en acute pijn. Tens neemt de oorzaak van de pijn niet weg, het zorgt alleen voor minder pijnklachten. Daarom wordt Tens vaak ingezet bij chronische pijn, onder meer door fysiotherapeuten en medisch specialisten. Ook tijdens de bevalling zorgt Tens voor een uitstekende pijnverlichting.

Handzaam en mobiel apparaatje

Het Tens apparaat, welke de elektrische stroompjes afgeeft, is een handzaam apparaatje. Het heeft de grootte van een mobiele telefoon en is mobiel, dat wil zeggen dat u tijdens een behandeling gewoon kunt bewegen en zelfs kan rondlopen, mocht u dit prettig vinden. Uit het Tens apparaat komen twee snoertjes. Aan de uiteinden van deze snoertjes zijn speciale elektrode pleisters bevestigd. Via deze pleisters worden de elektrische stroompjes via uw huid naar uw zenuwen gestuurd. De zenuwen worden door de elektrische stroompjes geprikkeld. Door deze prikkeling worden de zenuwen verstoord, waardoor ze de pijnprikkel niet meer goed waarnemen en niet meer naar de hersenen toe zenden. Als resultaat zult u minder pijn voelen, heel simpel omdat de pijn niet meer goed waargenomen wordt.

SchwaMedico Tens producten

Bij Tens.nl kunt u een Tens apparaat en toebehoren huren. Tens valt onder het Duitse bedrijf SchwaMedico. Alle Tens producten van Tens.nl zijn van A-kwaliteit. Bovendien is er al meer dan 30 jaar ervaring met Tens producten, accupunctuur en producten voor spierstimulatie.

Door continu innovatie en research behoren de producten van Tens.nl tot de beste van Europa. Op de website Tens.nl kunt u alle producten bekijken, informatie inwinnen en bekijken welk Tens product het beste bij uw klachten hoort. Voor meer informatie en het huren van producten kunt u via de website Tens.nl eenvoudig doorklikken naar de website van SchwaMedico.

https://tens.nl/