Miron bv
Image default
Dienstverlening

Megablokken van beton: veelzijdig en duurzaam

Wil je een wand plaatsen in een loods of hal op een eenvoudige manier? Dan is het een goed idee om de betonnen megablokken van Cementbouw uit Cruquius, dicht bij Haarlem, eens wat beter te bekijken. Deze grote betonblokken hebben – wanneer je kiest voor de variant met noppen – veel weg van lego. Ze zijn ook net zo eenvoudig te stapelen als legoblokjes. Dankzij de inkepingen vallen de blokken precies in elkaar. Met enkele blokken op elkaar vorm je zonder gebruik te hoeven maken van bevestigingsmaterialen een stevige, zeer stabiele muur. Omdat je de blokken gemakkelijk kunt demonteren, verplaats je de muur desgewenst heel eenvoudig. Je hergebruikt de lego betonblokken keer op keer!

De experts van dit bedrijf vertellen je graag meer over de mogelijkheden

De megablokken zijn gemaakt van 100% gerecycled beton of betongranulaat. Ze kunnen niet alleen gebruikt worden om een wand mee te maken. Je kunt er ook heel snel een opslagruimte mee creëren, bijvoorbeeld voor zand, mest of grind. Verder worden de blokken vaak gebruikt om grondkeringen te realiseren. Het ervaren team van dit bedrijf vertelt je graag meer over alle toepassingsmogelijkheden van lego betonblokken. De betonnen megablokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, je vindt dus altijd de betonnen blokken die jij nodig hebt voor je wand of opslagruimte. Bovendien zijn er blokken verkrijgbaar met een dakvorm, zodat eventueel materiaal van de muur rolt. Zo ontstaat er geen ophoping van materiaal bovenop wanden.

Neem direct contact met deze specialisten op

Weet je niet zeker welke afmetingen je nodig hebt voor jouw gewenste toepassing? Dan staat het team van Cementbouw graag voor je klaar. Ze kijken en denken met je mee, zodat je precies de blokken bestelt die jij nodig hebt. Wanneer je meer wilt weten over de productie van deze megablokken uit Cruquius, of wanneer je een andere vraag hebt, neem je gerust contact met dit bedrijf op via hun website. Ze helpen je graag verder.