Miron bv
Image default
Management

Best business ideas in hindi

 

Beste bedrijfsideeën in hindi

 

1. Domein Handel

Vereiste investering: NA

Wist u dat de verkoop van .com en andere webdomeinen is een lucratieve gebied? Maar expertise en initiële investering zijn vereist voordat u in de schoenen van een domeinhandelaar stapt. Het werk draait om het identificeren van domeinen die potentieel hebben, wachten op de juiste gelegenheid, en dan verkopen aan geïnteresseerde partijen, meestal bedrijven en organisaties. Hier moet je creatief zijn en ook veel onderzoek doen.

 

Je moet zoeken naar merken waarvan je denkt dat ze na één of twee jaar populair zullen zijn, en dan een domeinnaam kopen met de naam van het merk. Wanneer het merk beroemd wordt, moeten zij de domeinnaam van u kopen tegen een prijs die u bepaalt, en dat is hoe u geld zult verdienen.

 

U kunt domeinnamen kopen van GoDaddy, Namecheap, of een andere website.

 

2. Foto’s verkopen

Vereiste investering: INR 10.000 tot INR 50.000

Foto’s tegenkomen op bookmarks zoals Photobucket en ShutterStock is niet voor niets van belang – afbeeldingen van hoge kwaliteit kunnen online worden verkocht voor een grote prijs.

 

Je moet foto’s indienen bij dergelijke sites en wanneer mensen hetzelfde kopen van deze platforms, krijg je betaald volgens de vastgestelde prijs. U kunt deze business starten zonder grote investeringen.

 

Als de camera kwaliteit van uw smartphone is goed dan bent u helemaal klaar om te gaan. Maar je moet er wel voor zorgen dat je foto’s van hoge kwaliteit uploadt. Anders zult u niet in staat zijn om geld te verdienen met de verkoop van foto’s online, omdat die foto’s zullen worden gebruikt op een website en andere online platforms.

 

3. E-book publiceren

Vereiste investering: INR 10.000 tot INR 50.000

E-boeken en PDF’s kunnen geld genereren als ze de inhoud en vindingrijkheid hebben om op te vallen. Amateur en ervaren auteurs kunnen online publiceren niet alleen gebruiken om hun talent te laten zien, maar ook om geld te verdienen met de verkoop.

 

Als je een amateur bent dan kun je Kindle direct publishing gebruiken om je fictie te beginnen en het online te promoten. Veel auteurs verdienen veel geld door simpelweg hun boeken online te verkopen. U kunt uw e-books uitgeven zonder enige investering.

 

4. Podcasts

Vereiste investering: INR 50.000 tot INR 1 lakh

Podcasts bestaan uit audio- en videosessies, hoewel het over het algemeen audiobestanden zijn die de meerderheid vormen. Podcasts zijn digitale bestanden die geabonneerde gebruikers kunnen downloaden of online beluisteren.

 

U kunt uw Podcasts starten door gewoon uw smartphone en oortjes te gebruiken. Maar voordat u uw Podcast-kanaal begint, moet u ervoor zorgen dat u iets hebt dat waarde kan geven aan de mensen.

 

Je kunt geld verdienen door advertenties op te nemen in het begin, midden of einde van de sessie. Luisterboeken zijn een andere vorm van Podcasts. Mensen luisteren graag naar audioboeken meer dan het lezen van een boek. U kunt een website maken waar u uw audioboeken kunt verkopen, op die manier kunt u een enorme hoeveelheid geld verdienen, zowel aan het websiteverkeer als aan de verkoop van de audioboeken.

 

5. Handel in aandelen

Vereiste investering: INR 1000

Handel in aandelen is een geweldige optie om een enorme hoeveelheid geld te verdienen. U kunt Stock Trading beginnen met een lage investering en dat geld voor u laten werken. Maar voordat u begint Stock Trading, verzamelen kennis over de aandelenmarkt zo veel mogelijk. Dan alleen zul je in staat zijn om geld te verdienen door de handel in aandelen.

 

Dit is een hoog risico, hoge  gebied en vereist ervaring, scherpzinnigheid, en geluk. Er zijn miljoenen succesverhalen, maar ook ontmoedigende. Ga alleen voor de handel als je het aankunt om op je gezicht te vallen. Dit vereist ook enige vaardigheden om een goed bedrag aan inkomen te verdienen.

 

6. Influencer

Vereiste investering: INR 0

Als je een massaal aantal volgers op sociale media hebt en ze zijn toegewijd aan je berichten, dan kun je beginnen met het promoten van producten van de verschillende bedrijven en kun je betaald krijgen voor de promoties.

 

Als u meer verkoop aan het bedrijf kunt genereren, zijn er kansen dat u kunt blijken als hun merk ambassadeur. Mensen worden er zwaar voor betaald. Ook, als je een goed model annex influencer bent, kun je de aandacht trekken van modellenbedrijven en een kickstart van je carrière krijgen.

 

7. Mobiele Voedselvoorziening

Vereiste investering: INR 5 lakh tot INR 10 lakhs

Of je neemt contact op met een restaurant of je kookt zelf. Alles wat je nodig hebt is een bezorger of meer (afhankelijk van de vraag) en voertuigen. Geef de service op tijd en het belangrijkste serveer smakelijk eten.

 

8. Werving diensten

Vereiste investering: INR 5 lakh tot INR 10 lakhs

U kunt uw eigen bedrijf beginnen voor het leveren van wervingsdiensten aan andere bedrijven. Neem contact op met bedrijven en vind mensen die een baan nodig hebben. U hoeft ze alleen maar met elkaar te verbinden.

 

9. Organisator van evenementen

Vereiste investering: INR 50.000 tot INR 5 lakhs

Het starten van een klein bedrijf dat evenementen organiseert kan een goed idee zijn, maar dit kan speciale vaardigheden en werknemers voor hetzelfde vereisen. De belangrijkste vaardigheden voor dit bedrijf zijn je persoonlijkheid en je vaardigheden op het gebied van evenementenmanagement.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/