Miron bv
Image default
Industrie

Voor CNC-houtbewerking kunt u terecht bij deze specialisten

Madera B.V. is een bedrijf dat is gespecialiseerd in CNC-houtbewerking. Bij deze specialisten kunt u altijd rekenen op uitgebreide kennis en expertise. Het is nog een relatief jong bedrijf, maar de specialisten hebben zeer veel ervaring op het gebied van het frezen, zagen en andere vormen van CNC-houtbewerking. Hierdoor bewerken ze niet alleen houtsoorten, maar ook allerlei soorten plaatmateriaal, zoals diverse typen kunststof. Daarnaast leveren de specialisten seriematig werk en CNC-houtbewerking op maat. U kunt er zelfs voor kiezen om massief hout te laten bewerken in hun werkplaats. Hun klantenbestand bestaat dan ook voornamelijk uit bedrijven die werkzaam zijn in de scheeps- en interieurbouw. Echter, klanten uit allerlei soorten industrietakken zijn welkom bij deze experts.

Laat alle producten op nauwkeurige wijze bewerken

Deze specialisten staan voor u klaar als het gaat om het frezen en zagen van hout en kunststof. Zij werken dan ook met de meest geavanceerde computergestuurde machines. Door het gebruik van deze machines, ontvangen hun klanten producten van uitstekende kwaliteit. Met CNC-houtbewerking, ook wel Computer Numerical Control houtbewerking genoemd, zorgen ze ervoor dat het eindresultaat altijd volledig aan uw wensen en eisen zal voldoen. Het systeem voor CNC-houtbewerking stelt hen in staat om alle producten zeer nauwkeurig te bewerken door middel van CNC-houtbewerking. Denk hierbij onder meer aan de productie van halffabricaten, het contourfrezen van bladen of andere specifieke producten. Hierdoor voldoen de specialisten aan alle wensen van hun klanten.

Kies voor seriematig werk of laat producten op maat maken

Zo ziet u, voor een professionele en specialistische manier van CNC-houtbewerking schakelt u de hulp in van Madera B.V., dé specialist in houtbewerking. U kunt bij hen terecht voor seriematig werk, en indien u dat wenst leveren de specialisten alle producten op maat. Ze stellen al uw wensen centraal én ze zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Neem contact met hen op en ontdek de mogelijkheden.