Miron bv
Image default
Kinderen

Waarom zou je mannen die van sport houden aanmoedigen?

Waarom zou je mannen die van sport houden aanmoedigen?

Er zijn veel sportieve echtgenotes die dol zijn op sport en ervan genieten om hun leven als een sportfan te delen met hun familie en vrienden. Ze kunnen zelfs zo ondersteunend zijn dat ze hun man een herenfiets 28 inch cadeau doen. Er zijn ook veel andere dames die niet sportief zijn en veel ellende ervaren. Ze verafschuwen de drie tot tien uur per weekend dat hun echtgenoot zich voor de tv parkeert en verdwijnt om sport te kijken. Het gevolg is dat zij nu alleen voor de kinderen en het huis moeten zorgen. Als je bang bent dat sport je man in deze tijd van het jaar van je ‘steelt’, moet je je echter realiseren dat het spel een aantal legitieme voordelen heeft voor hem en jullie relatie. Dat begrip is de sleutel tot een nieuw perspectief en houding en reactie op de omstandigheid. Hier zijn punten om te overwegen om de sportpassie van je man beter te begrijpen en aan te moedigen.

Het welzijn van je man wordt gevoed door het spel

Mannen zijn misschien ver voorbij hun atletische dagen op de middelbare school, maar hun hersenen keren letterlijk terug naar dat exacte gevoel van toen als ze naar sport kijken. Dit gevoel van welzijn is zeker geen reden voor hem om je ellendig te laten voelen omdat hij even een pauze heeft ingevoerd. Er is een delicaat evenwicht. Hij kon toen niet 24/7 sporten zonder grote gevolgen te hebben, zoals het niet halen van de middelbare school. Hij kon niet 24/7 in sport investeren zonder ernstige gevolgen nu. Hij heeft nu misschien zijn eigen pasjeshouder heren met zijn sportpassen, maar hij heeft ook meer verantwoordelijkheden als echtgenoot en vader. De meeste uitstekende mannen zijn zich hiervan bewust, maar het heeft ook een grote impact als we het belangrijke emotionele aspect van het seizoen erkennen.

Het spel dient als een sleutelmoment 

De tijd die je man besteedt aan het kijken naar zijn favoriete sporten lijkt misschien het verst verwijderd van zelfzorg. Het stelt hem echter in staat zich te hergroeperen en energie te verzamelen om zijn taken te vervullen door de eisen van werk en privéleven opzij te zetten. Mannen hebben tijd en ruimte nodig voordat ze klaar zijn om problemen te bespreken en actie te ondernemen. Zijn geest lijkt misschien op het spel gericht, maar je echtgenoot laadt zichzelf op en doet kracht op voor zijn leven buiten de sport. Een man en vader moeten voor de duidelijkheid niet het hele weekend uit het gezinsleven wegblijven. Dat is een andere kwestie. Hij kan ook een goedkope kinderfiets kopen en hem vervolgens te leren fietsen. Zo hebben vrouwen ook tijd nodig om met vrienden om te gaan bij de koffie of de telefoon of om een ​​boek in bad te lezen. Mannen hebben die tijd ook nodig. De tijd nemen om te ontspannen geeft hem deze broodnodige ademruimte.

Het is alsof de game een microkosmos van het leven is

De strijdmetafoor is toepasbaar op zowel sport als het dagelijks leven. Het hele team werkt samen om een ​​strategisch plan uit te voeren. Elke speler heeft een specifieke taak te voltooien die ze met uitmuntendheid en vastberadenheid moeten voltooien. De opofferingen die op het sportveld gemaakt worden, resoneren met ons allen. Ze hebben een speciale aantrekkingskracht op de harten van mannen. Het trekt hun aandacht namelijk naar de moed en standvastigheid die ze nodig hebben in het dagelijkse leven.