Miron bv
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Laat nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren binnen je bedrijf. Met een werknemerstevredenheidsonderzoek weet je gelijk hoe je personeel over je bedrijf denkt. Je ontvangt feedback van je personeel waardoor je gelijk kleine aanpassingen kan doen zodat je personeel nog meer tevreden is.

Laat een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren binnen je bedrijf

Laat nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren onder je personeel. Het is aan te raden om een werknemerstevredenheidsonderzoek één keer per maand uit te voeren in plaats van één keer per jaar. Dit omdat je dan sneller kleine aanpassingen kan doorvoeren. Daarnaast is de vragenlijst die je aan je personeel geeft voor het medewerkerstevredenheidsonderzoek niet zo lang. Vaak zijn dit eindeloos lange vragenlijsten. Hierdoor krijg je niet de gewenste feedback omdat niet veel mensen hierop zitten te wachten. Daarom heeft Solkie een korte en interactieve vragenlijst voor een werknemerstevredenheidsonderzoek. De vragen kunt u één keer per maand bij je medewerkers neerleggen. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten waardoor je snel en goede feedback ontvangt van je personeel. Je medewerkers hoeven niet veel tijd te investeren om de lijst in te vullen. Hierdoor krijg je als het goed is beter opgebouwde feedback. Kom nu te weten wat je personeel van je bedrijf vindt en wat ze eventueel willen veranderen. Vraag nu de vragenlijst aan en ontvang gelijk feedback van je medewerkers.

Bekijk de vragenlijst

Wil je de vragenlijst van Solkie ontvangen voor je bedrijf? Vraag dan nu de vragenlijst aan bij het bedrijf. Zo kun je gelijk beginnen met het ontvangen van feedback. De vragenlijst bestaat aan een aantal vragen, je personeel is er ongeveer vijf minuten mee bezig. Daarna ontvang je gelijk de feedback en weet je gelijk hoe tevreden je personeel is over je bedrijf. Neem contact op met Solkie om de vragenlijst te ontvangen. Het is ook mogelijk om eventuele vragen gelijk te stellen aan de experts.