Miron bv
Image default
Dienstverlening

iPhone stuk? Laat hem vakkundig en snel repareren bij PDArepair

Heb je jouw iPhone per ongeluk laten vallen en zit er een barst in het scherm? Voor iPhone scherm reparatie Breda kun je langs gaan bij PDArepair. Dit familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring met smartphone reparaties en zij kunnen je iPhone snel en vakkundig repareren. Mocht het scherm niet meer gerepareerd kunnen worden. Dan kun je ook kiezen voor een refurbished iPhone. Dit heeft vele voordelen. Zo spaar je geld uit, want een refurbished iPhone is circa 60% goedkoper dan een nieuwe iPhone. Ook heb je de iPhone meteen in je bezit en zit je niet vast aan een contract. De refurbished iPhones zijn gecontroleerd, schoongemaakt en helemaal in orde. Het aanschaffen van een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone heeft daarnaast ook een positief effect op het milieu.   

Accu smartphone vervangen

Moet je jouw smartphone om de haverklap opladen of gaat deze ineens uit? Dan kun je jouw telefoon accu vervangen bij PDArepair. Omdat de smartphones van nu een ingebouwde accu hebben, is het lastig om deze zelf te vervangen. De specialisten van PDArepair beschikken over het juiste gereedschap om de batterij op de juiste manier te vervangen. Ook hebben ze een grote voorraad batterijen voor iPhone, Samsung en Huawei modellen. In circa een half uurtje kan een accu vervangen worden. Door het vervangen van de batterij kan de levensduur van je smartphone worden verlengd, waardoor je langer plezier hebt van je telefoon.

Handig om te weten

Op de website van PDArepair kun je per model bekijken welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden. Mocht jouw reparatie er niet bij staan, dan kun je PDArepair bellen op telefoonnummer 076-5339303 of mailen naar info@pdarepair.nl. Naast smartphones kun je ook tablets, laptops en pc’s door PDArepair laten repareren. De volgende merken kunnen ze voor je repareren: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft.

https://pdarepair.nl/