Miron bv
Image default
Verbouwen

De woontrends voor 2021 op een rijtje

Elk jaar zijn er weer nieuwe keukentrends. In 2020 waren dat de natuurlijke materialen en kleuren, technologische snufjes en duurzaamheid. In 2021 zijn dat weer helemaal andere dingen. In 2021 heb je bijvoorbeeld donkerblauw, lichte houtsoorten, duurzaam, modern en het keuken wrappen als nieuwe trends. Elk jaar heb je andere trends, maar het wrappen is iets dat mensen altijd zullen doen, omdat het heel erg handig is. Het wordt door veel mensen gedaan en het gaat ook veel meer gedaan worden. Vraag je jezelf af wat het precies inhoud? Dan ben je op het juiste adres. Hier wordt er uitleg gegeven over alles dat je moet weten over het wrappen van je kookvertrek.

Wat is het?

Met het wrappen van je kookvertrek kan je een kookvertrek een hele nieuwe uitstraling geven. Dit wordt gedaan met behulp van een speciale folie. Het is een speciale folie die is gemaakt op je keukenkastjes mee te beplakken. Het is van goede kwaliteit. Ze zijn helemaal kras en stootbestendig. Dit is heel belangrijk voor een plek zoals je kookvertrek. In je kookvertrek ben je veel bezig dus het kan zo zijn dat je krassen maakt. Met de folie hoef je je geen zorgen te maken dat er iets beschadigt raakt. Tijdens het wrappen van je keuken worden alle zichtbare vlakken beplakt met de speciale folie. Doordat alle zichtbare vlakken worden beplakt heb je een hele nieuwe uitstraling in je keuken. Het is dus niet nodig om je gehele keuken te vervangen als je een nieuwe uitstraling in je kookvertrek wilt hebben. Dit is ook veel duurdere dan het wrappen. Het vervangen van een complete kookvertrek kost al snel duizenden euro’s terwijl het wrappen al begint vanaf 999 euro. Het hangt wel van de type keuken af hoeveel de uiteindelijke prijs gaat zijn. 

Keuken naar eigen smaak

Met het wrappen kan je zelf kiezen wat voor soort kleur folie je wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Als je een kookvertrek laat vervangen kan je vaak maar een aantal standaard kleuren kiezen. Vaak vinden mensen dit niet zo mooi en willen ze iets anders hebben. Het wrappen komt daarom heel goed uit. Je kunt kiezen voor elke kleur die je maar wilt hebben. Je kan ook kiezen voor folies met een speciale print of houtlook. Dit allemaal niet mogelijk bij het kiezen van een normale keuken.