Miron bv
Image default
Dienstverlening

Stijlvolle huisnummers van emaille zijn te koop bij Naambordkopen.nl

Als u op zoek bent naar een stijlvol huisnummer om naast de voordeur op te hangen, is een email versie een goede keuze!

Het assortiment emaille huisnummers van naambordkopen.nl is opgedeeld in:

–        email huisnummers gebold;
–        ovale en ronde huisnummers gebold;
–        email huisnummers OOR model;
–        email huisnummer goedkoop;
–        design email huisnummers.

De eerste groep bestaat uit vierkante en rechthoekige bordjes met een lichte bolling. Het huisnummer komt daardoor een beetje naar voren toe en is dus extra goed zichtbaar. Er zijn allerlei kleurencombinaties mogelijk qua bord en getallen. Bijvoorbeeld rood met wit, wit met zwart en blauw met wit. Het grootste cijferbord is 22 bij 16 cm. Het kleinste exemplaar heeft deze afmetingen: 10 x 10 cm.

Verkiest u een ronde of ovalen vorm? Ook ik dat geval is er veel afwisseling qua maat en kleur. De platen hebben een sierlijke rand in dezelfde tint als het huisnummer. Het nummer komt er als zogenoemd siercijfer op te staan: nostalgisch en stijlvol. Voor een eventuele toevoeging als a,b of bis is genoeg ruimte.

Het OOR huisnummerbord van email heeft links en recht een driehoekige uitsparing waar de bevestigingsschroefjes in verwerkt zitten. Soms heeft de uitsparing dezelfde kleur als het bord, in andere gevallen komt de tint overeen met die van het huisnummer. Er zijn in totaal 9 verschillende modellen.

Goedkope emaille bordjes

Als u een beetje voorzichtig moet zijn qua financiën, kies dan voor een goedkoop plaatje. Net als alle andere ontwerpen, worden deze met de hand gemaakt. Het verschil zit ‘m in het gebruikte staal. Dit is iets minder zwaar. De kleuren blauw en groen wijken ook iets af van de andere email borden. Voor nog geen € 20 kunt u een huisnummerbord als dit bestellen bij Naambordkopen.nl.

En dan zijn we al weer beland bij de laatste serie: design email huisnummers. We sluiten ons helemaal aan bij de omschrijving door het naambordkopen.nl-team: “ (…) Deze Emaille design huisnummers zijn exclusieve huisnummers die speciaal gemaakt worden voor moderne woningen in Retro stijl. Maar u kunt natuurlijk ook onze design huisnummers bestellen omdat u ze mooi vindt! (…) ”

Vragen over een email huisnummer, een glazen / stenen / cottage naambord? Bel met 0251 – 24 13 64 of mail naar info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/