Miron bv
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers biedt dakonderhoud door heel Nederland

Door wie kunt u het beste all-in dakonderhoud Nederland aan uw platte dak laten uitvoeren? Door de Dakmakers! Door onze tientallen jaren aan ervaring hebben ongelofelijk veel kennis, ervaring en expertise opgedaan. Wanneer u met ons zaken doet kunt u dan ook rekenen op een solide en betrouwbare partij!

Wij gaan graag het dak op

  1. Daarom bieden wij bij de Dakmakers dakonderhoud aan. Want we snappen maar al te goed dat u zelf niet zomaar uw dak opklimt. Wij daarentegen doen niets liever dan dat. Normaal gesproken horen mensen niet graag van anderen dat ze het dak op kunnen. Maar wij dus wel! En uiteraard, ook na onze tientallen jaren aan ervaring, staat de veiligheid van onze vakmensen altijd voorop. We nemen dan ook alle veiligheidsregels in acht en gaan uiterst voorzichtig te werk.

Jaarlijks komen we bij u langs om uw dak aan een grondige inspectie te onderwerpen. Uiteraard blijft het niet alleen bij inspecteren. Troep zoals bladeren, takjes en mos worden door ons verwijderd. Bij de hoeken en randen bekijken we of de dakbedekking overal nog goed aansluit en waar nodig weer goed vastgemaakt. Natuurlijk checken we ook of er geen troep in de waterafvoer zit. Zo ja dan halen we dit vanzelfsprekend ook weg. Na iedere check up krijgt u van ons een rapport waarin de conditie van uw dak beschreven wordt. Alle kleine reparaties aan het dak voeren we direct uit als we voor dakonderhoud langskomen. Is het uitvoeren van een grotere dak reparatie nodig? Dan komen we hier op een later tijdstip voor terug.

Altijd bereikbaar

Wij geven garantie op het werk dat wij geleverd hebben. Naast dakonderhoud en dak reparaties kunt u ook voor het beste dakadvies bij ons terecht. Hieronder onze gegevens:

De Dakmakers Postbus 296 – 2400 AG Alphen aan den Rijn 085-022 0680 Whatsapp 06-19610327 info@ dakmakers.nl 24/7 bereikbaar

U kunt ook het contactformulier op onze website, www. dakmakers.nl, invullen. Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.

https://www.dakmakers.nl/